Aktywne Wpisy

wykop +6
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Prowadzę małą rodzinną pizzerię, zachorował nam dostawca. Nie mamy jakoś dużo zamówień, ale te kilka, kikanaście dziennie jest. Pogadałem z kolegą, jego syn mógły mi pomóć, akurat na skuterze jeździ, miejscowość 2 ulice na krzyż 0 ruchu więc luz. Zaproponowałem mu 120 pln, a na pewno dałbym 150 na koniec (praca jakoś od 10 do 18, z czego 90% to siedzisz na zapleczu w firmie na telefonie - nie ma wifi ale
źródło: image
Pobierz

https://www.olx.pl/d/oferta/audi-a3-2001-lift-CID5-IDMVqcw.html
https://www.olx.pl/d/oferta/golf-iv-gaz-mocno-doinwestowany-CID5-IDMKwSM.html
Mam propozycję dwóch aut na mój pierwszy samochód
Audi A3 130 KM w dieslu grzane fotele niby xsenon tralala Niby wszytko ok się zbiera i zaledwie 2900 zł
Boje się że jak kupię to wejdę w koszta wtrsyków turbin i będzie nieciekawie a może akurat nie będę miał z nim problemów będzie mniej palił i kupię auto 3 tysiące taniej
Pisałem do sprzedającego na olx i SMS ale nie odpisuje na temat turbin wtrysków itd
Tutaj drugi link to propozycja golfa 1.6 w gazie bardzo zadbanego z kolei cena 5900 do negocjacji.
Wydaje się zadbany wymienione sprzęgło rozrząd,oleje chyba bym nie musiał w niego wkładać zbytnio bo nie ma co się zepsuć?
Po za tym jest masa ogłoszeń golfów audi itd 1.9 tdi za 3-4 tysiące ale ludzie za dużo o nich nie piszą na temat tego co wymieniali i nie wiadomo czego się spodziewać
Może pojedzie i bedzie ok a może będzie trzeba włożyć kupe kasy na turbiny itd
Oba samochody mam w promieniu 50 Kilometrów siebie
Co byście zrobili ?
Taki bedzie spoko?