Wpis z mikrobloga

@Boxcutter: miałeś kiedyś oryginalny i podrobiony zegarek w ręce? Głupi ludzie kupują biżuterię ze złota zamiast z tombaku a przecież chodzi tylko o wygląd xD. W przypadku zegarków takich jak G-shocki dochodzi jeszcze kwestia jakości materiałów. Oryginał możesz wsadzić do wody, zamrozić, potem zagotować i rozjechać samochodem.
  • Odpowiedz
@Boxcutter: jak ktoś lubi sprawiać wrażenie, że stać go na coś na co go nie stać to w sumie racja, niech kupuje i nosi. Ale niech chuje chociaż napiszą w tytule aukcji, że to kopia/replika czy jakiś inny eufemizm na p------ę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Hugenot111: przeciez allegro stało się dodatkowym pośrednikiem gównianych dropshipow z Chin. Perfumy, zegarki, głośniki. 90% portalu zawalone podrobkami
  • Odpowiedz
  • 0
@plycin bo to jest chyba zagranie sprzedającego jak ktoś się pomaluje to koleś wyślą kasę spowrotem i prosi o zmianę komentarza. Miałem taki przypadek z woreczkami dalej 1 i po 10min dostałem SMS z sklepu ze oni już zwrócili mi pieniądze, będą jutro ale proszą o zmianę komentarza, nic nie zmieniłem a worki były tragiczne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Hugenot111: @plycin: a z tymi ocenami na allegro nie jest przypadkiem tak, że często są one jednakowe dla oryginalnych produktów jak i podrób? Wejdziesz na aukcję takiego oryginału a tam ocena z jedną gwiazdka i zdjęcia ze podróba xd

W-----a mnie też że allegro pozwala na sprzedaż z chin, czego bym nie szukał to połowa ofert to jakieś gównoaukcje wystawiane jakimś kaleczonym polskim z upośledzonym opisem.
  • Odpowiedz
@Oyhiba: kurła ale to musi być wał xD zauważyłem, że ten sam produkt ma identyczną ilość ocen i te same opinie u różnych sprzedawców ale nie sprawdzałem czy oryginały i podróbki też. Pewnie sprzedawcy fejków mają sposoby na prosty jak cep algorytm allegro żeby się podpiąć ze swoim szajsem pod opinie oryginałów
  • Odpowiedz