Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +562
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +242
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Tibor: Tym razem każdy ma przywilej być żydem.. lub kapo
codziennie od rana do wieczora możecie literalnie w ciągu 0.5-1h (zupełnie ZA DARMO) przyjąć szczepionkę na chorobę od 2 lat paraliżującą świat i opuścić w ten sposób grono prześladowanych
czy żydzi mogli równie łatwo (banalnie wręcz) pozbyć się powodu bycia mordowanymi tj faktu urodzenia się żydem?
@Gon70: @artur7177: @SpasticInk:
Szczepionka jest dobrowolna, choroba nie jest nawet na liście chorób zakaźnych, nikt nie odpowiada za NOPy, w mojej grupie wiekowej szansa na hospitalizacje i zgon to jest 3 miejsce po przecinku. Mediana wieku zgonów na covidka to 75 lat w Polsce. Na świecie zmarło ok 5mln ludzi na 7,8 mld co daje jakieś 0,067% a media robią z tego dżumę
@Chodtok: ale ja nie chcę, chcę się mierzyć z ryzykiem śmierci. Czego nie rozumiesz?