Aktywne Wpisy
just-dont-panic +351
No i przyszla ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz w życiu 5 cyfrowa. Trochę dumny, trochę już nie robi to na mnie takiego wrażenia, jak w czasach kiedy zarabiałem 2800 i wyobrażałem sobie jakby to było zarabiać dychę.
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
lukiboss +134
Chłopy pamiętajcie, jak bardzo #!$%@? by nie było nie bierzcie się za samotne madki. Ja wiem, że potrafią one być tak zdesperowane w szukaniu bankomatu, że wezmą nawet największego przegrywa, ale proszę was, nie zniżajcie się do takiego poziomu. Dla tego dziecka NIGDY nie będziecie tatą. Spróbujesz zwrócić uwagę madce, że dziecko coś #!$%@?ło to dostaniecie na mordę tekst "to nie Twoje dziecko, więc nie mów mi jak mam go wychowywać". "Tatą"
Fajne kitku( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Samego surowego kawałka mięsa od rzeźnika nie uznaje się wbrew pozorom za zbilansowaną, zdrową dietę dla kota. Niewielki dodatek roślinny jest w każdym razie akceptowalny, na pewno 2% procent warzyw nie służy jako zapychacz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Dziarskiluj: chyba ze z mandarynkami