Wpis z mikrobloga

@noitakto: jak więcej niż fhd to od 3080ti w górę. Zwykła 3080 osiąga tak wspaniałe rezultaty jak 40fps w 1440p w lobby wieżowca przyszłego Państwa Burmistrzostwa i kilku innych miejscach a to tylko wysoki RT nie psycho i DLSS balanced nie quality
  • Odpowiedz
  • 0
@noitakto RTX 3070 w 1440p to minimum do RT w cyberpunku. Grałem to wiem. Miejscami i tak będą spadki jak w jakimś klubie ale za to na pustyni będzie większy fps.
  • Odpowiedz
  • 0
@noitakto: jak więcej niż fhd to od 3080ti w górę. Zwykła 3080 osiąga tak wspaniałe rezultaty jak 40fps w 1440p w lobby wieżowca przyszłego Państwa Burmistrzostwa i kilku innych miejscach a to tylko wysoki RT nie psycho i DLSS balanced nie quality

@keton22 Sa miejsca w cp gdzie przy RT i tak będą spadki bo jest dużo źródeł światła i odbić.
Co nie znaczy, że ten niski fps będzie
  • Odpowiedz
@Variv: pełna zgoda w mieście 50-60 zazwyczaj, na pustkowiach nawet do 100, w ekstremalnych miejscach najniższa wartość która się dłużej utrzymywała to 38. Ostatnio grałem w marcu i jedyne co zauważyłem to spadek ilości detail bez wyraźnej poprawy fps.
  • Odpowiedz