Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Jestem w szpitalu psychiatrycznym w Kobierzynie w Krakowie sądowo. Moja doktorka często dokonuje zmiany leków wraz z moją pomocą. Leczę się na zaburzenie obsesyjno-kompulsyjne z przewagą myśli czy ruminacji natrętnych (Pure-O), zaburzenie skupienia i uwagi (ADD) oraz uzależnienie mieszane. Mam też nieprawidłowo ukształtowaną osobowość przez zażywanie substancji psychoaktywnych.

Dostaję tu teraz:

Rano 100 mg sertraliny, 600 mg walproinianu sodu, 150 mg pregabaliny, witaminy B i magnez.

Południe 50 mg kwetiapiny i witaminy B.

Wieczór 600 mg walproinianu sodu, 150 mg pregabaliny, 150 mg trazodonu, 25 mg kwetiapiny, witaminy B i magnez.

Doraźnie lorazepam 2,5 mg.

Ta kwetiapina w południe strasznie mnie #!$%@?, a poprosiłem o nią doktorkę żeby rzadziej brać lorazepam. Da się to jakoś zmienić na inny lek czy coś? No bo teraz na lorku siedzę...
Inaczej to #!$%@? tu dostaję, a tym bardziej na kwarantannie...

A tak swoją drogą to przepisywanie przez doktora tylu leków to normalne jest?

#hyperreal #leki #ssri #medycyna #psychiatria #psychologia #narkotykizawszespoko
  • 8
  • Odpowiedz
@nardoxem: kurna ziomek jak ty kontaktujesz w ogóle, ja kiedyś brałem samo trittico 100mg to mnie tak uwalało że następnego dnia dopiero po południu dochodziłem do siebie a tu takie kombo...
  • Odpowiedz