Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +255
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +623
http://www.endomondo.com/workouts/266047091/7205382
Ciekawie dzisiaj było. Poszedłem pobiegać po średnio znanym mi mieście. Zboczyłem z głównej ulicy chcąc urozmaicić trasę. Niestety coś poszło nie tak i po jakimś czasie stało się jasne że zabłądziłem. Zacząłem więc pytać przechodniów o sąsiadujący z moim hotelem dworzec główny. Wskazali drogę i dotarłem do dworca, aczkolwiek w żaden sposób nie wyglądał on znajomo. Pytam więc czy to aby na pewno jest dworzec główny w Oberhausen. Odpowiedź: Nie, to nie jest Oberhausen, to jest Mullheim. Świetnie. Nie mając przy sobie ani grosza pozostało biec z powrotem. I tak z planowanych 10 zrobiło się 23,3. Dwie i pół godziny w deszczu.
#sztafeta #biegajzwyklpem
ps. coś podobnego spotkało mnie niedawno w ...Łodzi. Niedaleko Śródmieścia - w ślepym pędzie wypuściłem się w kierunku Strykowskiej a miałem wracać ...Zgierską. Uważaj teraz: czując, że błądzę - pytam ludzi o drogę: 9 na 10 pracowników stacji paliw (co 500 metrów!) - nie było z Łodzi i nie wiedzieli, którędy się wydostać w stronę Zgierza.