Wpis z mikrobloga

O nie, nasze życie zmarnowane, tyrania i obozy pracy, pogrzebane marzenia i już nigdy nie będzie lepiej. Biada nam uciśnionym.

Żałosne

@ktomizajalnazwy: zawołam Cię za rok, może dwa gdy będziesz prosił mireczków o pożyczenie stówki do pierwszego, bo Twoja średnia krajowa nie wystarczy na podstawową egzystencję ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@SeriousDude: Człowieku, tam jest napisane że Kaczyński zmarnował życie 38 milionów ludzi. Jednemu człowiekowi przypisuje się ZMARNOWANIE życia wszystkim obywatelom Polski. Nie wiem co wy rozumiecie przez zmarnowane życie, dla mnie to jest na przykład #!$%@?ć się w heroinę jako nastolatek, albo obudzić się w zimę na ławce jako 50-letni #!$%@? menel. Wtedy faktycznie można mówić o zmarnowanym życiu. Ważcie słowa po prostu, bo to aż komicznie brzmi, szczególnie z ust
  • Odpowiedz
@ktomizajalnazwy: ja nie obwiniam Kaczyńskiego za #!$%@? życie, tylko za sprawianie, że życie w tym kraju jest #!$%@?. Pozdrawiam.

Inflacja, kolesiostwo, nepotyzm, wałki i ogromna kasa zrobiona na grobie swojego brata. Hatfu.
  • Odpowiedz
tam jest napisane że Kaczyński zmarnował życie 38 milionów ludzi

@ktomizajalnazwy: gdzie masz napisane że chodzi o Kaczyńskiego? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jednemu człowiekowi przypisuje się ZMARNOWANIE życia

@ktomizajalnazwy: żyjemy w czasach gdzie aby należeć do partii, trzeba mieć takie samo zdanie jak jego prezes. Także no ten. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Stary zawołaj, ciekawe czy będziesz o tym pamiętał w ogóle.
  • Odpowiedz
@huudyy: Przede wszystkim to oskarżyłeś mnie o to, że jestem pisowcem. A ja odniosłem się stricte do frazy "zmarnowane życie". Obwiniaj sobie dalej personalnie Kaczyńskiego za to, co się dzieje w Polsce. To dużo zmieni na pewno.
  • Odpowiedz
@SeriousDude: Jestem po studiach, wynajmuję pokój w jednym z najdroższych miast w Polsce i pracuję. W zależności od różnych czynników miesięcznie zarabiam mniej więcej średnią krajową. Mądre i prawdziwe jest to wszystko co napisałeś, tylko nie wiem w ogóle po co to zrobiłeś. Nasza gospodarka jest w coraz gorszym stanie, prawda. Wszystko drożeje, również się zgadzam. Ludzie na coraz mniej mogą sobie pozwolić za swoje wypłaty, jak najbardziej. Nie trzeba mieć
  • Odpowiedz
pis ssie kule, ale ludzie którzy obwiniają Kaczyńskiego za swoje #!$%@? życia ssą jeszcze bardziej.

@ktomizajalnazwy: no jak dla Ciebie ludzie, których najcięższą winą jest to że sobie na coś tam narzekają, są gorsi od pisu który #!$%@? państwo, to jak Cię inaczej nazwać niż pisowcem xD
  • Odpowiedz
Tylko jak to się ma do "zmarnowanego życia"?

@ktomizajalnazwy: tak że nie żyjemy tylko po to aby pracować na wymyślone podwyżki bo trzeba ratować nieudolne decyzje polityków - czy to przez zaoranie gospodarki, czy inwestycje na które poszły miliardy a trzeba było je wyburzyć.

Ludzie będą marnować swoje życie i nie jest to niczym już dziwnym i zaskakującym. Nie wiem, może dla kogoś życiowy sens to praca, odpoczynek po pracy i
  • Odpowiedz
@ktomizajalnazwy: poza tym odnieśmy się do najważniejszego
Sam przypisałeś tego wariata pod Kaczyńskiego. Czyli jednak podświadomie wiesz kto, co, jak i dlaczego ( ͡º ͜ʖ͡º)

Właśnie to jest najlepsze w tym obrazku. Każdy przypisze sobie nazwisko osoby którą oskarża o to co się obecnie dzieje. Ty to przypisałeś pod Kaczyńskiego. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Myślę że tyle w temacie.
  • Odpowiedz
@SeriousDude: O, w końcu coś konkretnego i na temat.

Nie, nie uważam żeby obecne problemy z gospodarką to było marnowanie mi życia. Ludzie w historii żyli w dużo gorszych okresach czasu i też nie uważam, żeby mieli zmarnowane życia. Nie twierdzę też, że powinniśmy z podkulonym ogonem zaakceptować obecny stan rzeczy. Myślę po prostu, że stwierdzenie "Kaczyński zmarnował mi życie" jest mocno przesadzone i ludzie którzy tak twierdzą niewiele się moim
  • Odpowiedz