Aktywne Wpisy
Oczekiwania #julka vs rzeczywistość be like:
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow
#przemyslenia #przemysleniazdupy
M83_ +369
Trzy lata trzeźwości. Oprócz telefonu też zmieniło mi się sporo w głowie.
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
#alkoholizm #depresja i trochę #silownia #pokazmorde
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Księgarnia na Piotrkowskiej w Łodzi ma.u mnie szacun ( ͡º ͜ʖ͡º)
Żałosne.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ktomizajalnazwy: wiem że to wy, pis0wcy
@ktomizajalnazwy: zawołam Cię za rok, może dwa gdy będziesz prosił mireczków o pożyczenie stówki do pierwszego, bo Twoja średnia krajowa nie wystarczy na podstawową egzystencję ( ͡º ͜ʖ͡º)
Inflacja, kolesiostwo, nepotyzm, wałki i ogromna kasa zrobiona na grobie swojego brata. Hatfu.
@ktomizajalnazwy: gdzie masz napisane że chodzi o Kaczyńskiego? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ktomizajalnazwy: żyjemy w czasach gdzie aby należeć do partii, trzeba mieć takie samo zdanie jak jego prezes. Także no ten. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ktomizajalnazwy: no jak dla Ciebie ludzie, których najcięższą winą jest to że sobie na coś tam narzekają, są gorsi od pisu który #!$%@? państwo, to jak Cię inaczej nazwać niż pisowcem xD
@ktomizajalnazwy: tak że nie żyjemy tylko po to aby pracować na wymyślone podwyżki bo trzeba ratować nieudolne decyzje polityków - czy to przez zaoranie gospodarki, czy inwestycje na które poszły miliardy a trzeba było je wyburzyć.
Ludzie będą marnować swoje życie i nie jest to niczym już dziwnym i zaskakującym. Nie wiem, może dla kogoś życiowy sens to praca, odpoczynek po pracy i
Sam przypisałeś tego wariata pod Kaczyńskiego. Czyli jednak podświadomie wiesz kto, co, jak i dlaczego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Właśnie to jest najlepsze w tym obrazku. Każdy przypisze sobie nazwisko osoby którą oskarża o to co się obecnie dzieje. Ty to przypisałeś pod Kaczyńskiego. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Myślę że tyle w temacie.
Nie, nie uważam żeby obecne problemy z gospodarką to było marnowanie mi życia. Ludzie w historii żyli w dużo gorszych okresach czasu i też nie uważam, żeby mieli zmarnowane życia. Nie twierdzę też, że powinniśmy z podkulonym ogonem zaakceptować obecny stan rzeczy. Myślę po prostu, że stwierdzenie "Kaczyński zmarnował mi życie" jest mocno przesadzone i ludzie którzy tak twierdzą niewiele się moim