Wpis z mikrobloga

@MZ23: Pytasz na tagu, gdzie ludzie mają specjalny zapach tylko na Dzień Wszystkich Świętych/ Wigilię :D A co do sedna, to ja Sauvage lubię, mimo, że zbiera konkretny hejt tutaj. Ale AdG totalnie nie dla mnie - dla mnie ten zapach to zagadka, mogę jedynie ze swojego doświadczenia powiedzieć, że choć pachnie ekstra, to nawet jak na standardy świeżaków jego performance to żart. Serio w tej cenie ogarniesz Prade L'Homme Water
  • Odpowiedz
@MZ23: Zapachy mają się Tobie podobać, bo to Ty będziesz w nich chodził. Weź pod uwagę, że każdemu podoba się coś innego. Z perfumami jest podobnie jak z autami i kobietami. Tak samo nie wiesz kto Ci pisze, że dany zapach jest fajny bądź niefajny. Może po drugiej stronie siedzi dziadek jeżdżący paseratti z zegarkiem marki Geneva na nadgarstku i pisze, że ten zapach jest mega. Z węchem też jest różnie,
  • Odpowiedz
@MZ23: zapachy mają się podobać przede wszystkim tobie, więc jak ci te dwa przypadły do gustu to bierz i się nie zastanawiaj.
A tak osobiście to moim zdaniem całkiem dobry wybór - ADG i Sauvage to bardzo dobre zapachy. Dior jest tutaj trochę hejtowany przez to, że jest mega popularny i co drugi facet nim pachnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale ta popularność też nie wzięła
  • Odpowiedz
  • 0
@Rzewliwy_wykolejeniec: Wiem, ale nie jestem świrem perfumowym - szukam po prostu czegoś na stałe :). ADG to u mnie mus, jedyny zapach który kiedykolwiek go powącham podoba mi się przezajebiście :)
  • Odpowiedz