Aktywne Wpisy
wykop +12
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Plotkova99 +41
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
#koronawirus
@Mushy: Mimo wszystko wybieram tę skrajność, która nie narzuca represji.
@Rychu_Bychu: Tylko że zaraz będziesz pisał, że hurr durr nadmiarowe zgony, szpitale mordujo ludzi bo nie przyjmują z powodu zawalenia ich covidianami, nie ma złotego środka xD
@supra107: Pamiętajmy, że wiele obrzydliwych, represyjnych systemów z przeszłości, rodziło się przy ogromnym poparciu, wręcz często entuzjażmie społeczeństwa. Z czasem ewoluowały w formę, która od początku wykazywała pewne znamiona, niestety niewidoczne dla większości.
uwierzyć specjalistom którzy wiedzą co mówią bo na medycynie zjedli zęby
uwierzyć wykopkom których wiedza medyczna ogranicza się do zaklejenia rany po skaleczeniu
Nie spotkałem się jeszcze z żadnym specjalistą który twierdziłby że szczepionki są złe