Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +97
Ile lat jesteście już za Realem?
Ja od 2002, jak dostałem od ojca tę oto koszulkę Luisa Figo xDD
#mecz #realmadryt
Ja od 2002, jak dostałem od ojca tę oto koszulkę Luisa Figo xDD
#mecz #realmadryt
hakeryk2 +1288
Pełna jakość: https://static.300gospodarka.pl/media/2021/11/infografika_Polska_-raport-o-biedzie.png
@hohohohoho: Odważne słowa jak na kogoś, kto ma problemy typu brak kibla czy ogrzewania w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś ogrzewa mieszkanie węglem, na który go nie stać, bo żyje w ubóstwie, nie ma wody ani oszczędności w związku z tym ma depresję oraz mieszka sam, bo umarła mu żona w dodatku nie rozumie internetu, to ile ma mieszkań w tym bloku? Burżuj ( ͡º ͜ʖ͡º)
Taka trochę z dupy wzięta ta infografika
@hohohohoho: A tak poważniej...
Zauważyłam, że ludzie żyjący na wsiach często mają mocno oderwane od rzeczywistości przekonanie, że w miastach to wszyscy lub przynajmniej zdecydowana większość to ludzie bogaci, co nie znają biedy i nie mają większych problemów, żyją wygodnie jak pączki w maśle...
To totalny bullshit. W miastach jest tyle
Komentarz usunięty przez moderatora
A na Wykopie jest dużo bardzo dziwnych ludzi, których najlepiej ignorować, bo oczy ślepną od czytania bzdur ¯\_(ツ)_/¯
Przykładowo w realu nie spotykam się z brakiem szacunku do kobiet, a na Wykopie bardzo powszechny jest pogląd, że wszystkie kobiety są głupie, leniwe i puszczalskie... Nie ma co traktować takich wyrzygów serio tylko trzeba brać