Aktywne Wpisy
MarcelFerry +977
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Kaja_Kern +7
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
Mam #macbook i chciałem spróbować jak działa w parze z iPhone. Upolowałem coś na Black Friday i zastanawiam się, którego zatrzymać. Cena trzynastki trochę mnie przeraża ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Który i dlaczego? Teraz mam chińczyka 6'5 cala za jedną ósmą ceny iPhone i jestem zadowolony.
Który iPhone?
Nie no, do wyboru
iphone 12 pro 6/128 za 4k,
iphone 12 4/128 za 3.6k
oraz iphone 13 4/128 za 4.3k
Mówisz o 12 pro?
Komentarz usunięty przez autora