Aktywne Wpisy
depcioo +343
Granicę tego państwa obsranego gównem można po odczytach z mierników jakości powietrza wyznaczyć xddd
#panstwozdykty #panstwozgowna #p0lska #polska #zalesie
#panstwozdykty #panstwozgowna #p0lska #polska #zalesie
Kopyto96 +382
Bawi mnie jak ludzie żyją pracą w korpo. Asap srasap. Idę na 8h, robie swoje i spadam. Nie obchodzi mnie ta firma, bo nie jest moja. Są zawody, gdzie praca jest misją, są zawody, gdzie praca służy społeczeństwu i człowiek robi też dla zajawki
Ale biznes taki nie jest. Dostajesz lepsze siano i odchodzisz. Wszystkie te rzeczy typu wartości firmy, team spirit to karma dla debili. Wystarczą dwie zasady: pracuj adekwatnie do
Ale biznes taki nie jest. Dostajesz lepsze siano i odchodzisz. Wszystkie te rzeczy typu wartości firmy, team spirit to karma dla debili. Wystarczą dwie zasady: pracuj adekwatnie do
...to w sumie potwierdziły się moje przypuszczenia ( ಠ_ಠ)つ──że takie osoby jak prof. Gwiazdowski czy niszowi-choć-całkiem-wolnościowi działacze z innych opcji (jak Tanajno, "Partio-Piraci" czy Żółtek) powinni byli od początku zaangażować się w tworzenie jednego z 2 poniższych ugrupowań.
I dopiero tam, wspólnie kontynować swoje wysiłki na rzecz przekonania ludzi do liberalizacji ustroju. Niż czynić to pojedynczo-licząc chyba na jakiś cud, który zapobiegnie ich pogrzebaniu pod zwałami list podobnych "kanapowców". I który to cud oczywiście nie nastąpił, bo to nie początek lat 90.
#przemyslenia #polityka #libertarianizm #liberalizm #wolnyrynek #wolnosc
Zamiast się przemóc, i jednak wzajemnie dobrać sobie ludzi o podobnych światopoglądach-i "w kupie" iść z nimi w jakąkolwiek politykę. W im większym i dogadanym politycznie komplecie-tym lepiej.
Przecież to podstawa uprawiania polityki-ale nie, pan profesor liczył, że jego autorytet nie utonie w morzu innych. Zamiast skupić się