Aktywne Wpisy

Sriracha +279
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
jmuhha +13
Mój mąż miał wczoraj imprezę integracyjną z pracy. Mówił, że wróci wcześnie, ale wrócił o 2 w nocy i powiedział, że była słaba muzyka, więc zwinął się z koleżanką i pojechali sobie na miasto do klubu potańczyć. Nie znam tej koleżanki, ale odkąd tam pracuje, wiem, że ma z nią dobry kontakt – często ze sobą piszą, wysyłają sobie memy itp. Nigdy nie zaglądałam mu w wiadomości, więc nie wiem, o czym

Przecież to trzeba być takim smutnym samolubnym zgredem. Ja bym mógł sto razy coś wytłumaczyć i za każdym razem starać się dodać jakąś ciekawostkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapomniałem, że tutaj duzo ludzi mysli, ze #childfree i #antynatalizm jest spoko, bo jak byli mali to mama im nutelli nie kupowala xD
#dzieci
@ortaliontrenera: Czyli odpowiedź na te pytania to będzie tylko tak lub nie. Tu nawet nie ma czego tłumaczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chce mi się toczyć kolejnej gównoburzy z wykopowymi mausiami, ale kiedyś oglądałem fajny wywiad gdzie pani psycholog mówiła, że to całe odpieluszkowe zapalenie mózgu wynika właśnie z tego, że taka typowa madka nie mogąc się w niczym wykazać, i nie mając żadnej wiedzy która by kogoś zaciekawiła zatruwa wszystkim życie swoim
Komentarz usunięty przez autora
Mówisz za siebie, prawda? Ja na przykład nie znoszę dzieci, ale to nie zmienia faktu, że nie chcę, aby cierpiały na skutek mojej zachcianki. To, że kogoś nie lubię, nie znaczy jeszcze, że chcę jego krzywdy.