Od 2 dni brak nowych matchy Chyba algorytmy juz mnie zakwalifikowały odpowiednio i game over Boje sie zakladac konta ponownie bo moze byc znowu shadowban Jakies pomysły jak uniknac shadowbanu? #tinder
@Maxior99: Mam to samo. Zastanawiałem się, czego tinder nie proponuje osobom z małą ilością polubień siebie nawzajem. Jednak zrozumiałem na tym tagu, że różowe, które są nawet mało atrakcyjne mają masę match-y. Ta apka to konkurs piękności i wygrywają tylko najlepsi.
@darkseeker: Dokładnie tak jest i to mówie z perspektywy osoby która: - dba o siebie, regularna siłka , bieganie, dieta - obiektywnie zamożnej (jak na polskie standardy) - ma duże mieszkanie w centrum ,żadnych kredytów, dobrze płatną pracę - nie ma jakiś wysokich oczekiwań wobec panny - byleby nie była z nadwagą
@Maxior99: ciężko powiedzieć że działam, mam konto na Badoo ale tam mi się nie chce nawet z tymi pustakami pisać. Na tindera wrócę w marcu jakoś bo wcześniej nie ma sensu bo i tak shadowbana dostanę.
@Pierdziawa1: ja postanowiłem,że codziennie będę próbował . to jest walka , walka w nierównej walce ale nie można się poddać by kiedyś nie żałować,że się nie walczyło wystaczająco... chce sobie za kilka lat popatrzeć w lustro i powiedzieć "zrobiłeś wszystko co możliwe"
@Maxior99: no tak ale też bez sensu jak ostatnio w mieście wojewódzkim założyłem tindera i miałem jeden lajk przez godzinę, szkoda nerwów tylko czas marnuje
@Maxior99 Odinstaluj to gówno. Sam widzisz że skoro mimo dbania o formę, dobrej sytuacji finansowej, zawodowej, mieszkaniowej i życia w mieście nie masz lajkow to szare myszki w internecie szukają innego księcia z bajki ( ͡º͜ʖ͡º) To już chyba faktycznie lepszy pomysł to te korepetycje :P
@Maxior99 To trochę masochizm. Ale co ja mówię... Ja sam przeglądam jak debil na fb profil szarej myszki, która miala mnie w dupie. Wiem że nic z tego nie będzie a i tak to robię ( ͡º͜ʖ͡º) Człowiek stary a głupi....
@Maxior99 Ja już nadziei nie mam. Natomiast to wstania z łóżka czy pójścia do pracy i rozwoju motywuje mnie po prostu prymitywy instynkt przetrwania - idę do pracy by zarobić, by kupić żarcie, by mieć co zjeść by nie zdechnąć z głodu. I tylko tyle
@Maxior99 Widocznie mam w życiu coś do wykonania, ( może uratować staruszkę na pasach) skoro do tej pory nie trafił mnie piorun albo cegla mi na głowę mi nie spadła. Nie wiem co, ale widocznie z jakiegoś powodu widocznie muszę żyć, więc choćby dlatego funkcjonuje bez żadnego koła zamachowego zwanego "sensem". Z ziemskiego, ludzkiego punktu widzenia to faktycznie jest to wegetacja - ale ja jestem wierzący i wierzę, że musi być w
Chyba algorytmy juz mnie zakwalifikowały odpowiednio i game over
Boje sie zakladac konta ponownie bo moze byc znowu shadowban
Jakies pomysły jak uniknac shadowbanu?
#tinder
Po prostu nie jestes atrakcyjny
1. Nie być brzydkim
2. Założyć nowe konto
Komentarz usunięty przez autora
Ta apka to konkurs piękności i wygrywają tylko najlepsi.
- dba o siebie, regularna siłka , bieganie, dieta
- obiektywnie zamożnej (jak na polskie standardy) - ma duże mieszkanie w centrum ,żadnych kredytów, dobrze płatną pracę
- nie ma jakiś wysokich oczekiwań wobec panny - byleby nie była z nadwagą
nie czekaj do marca, szkoda czasu
to jest walka , walka w nierównej walce ale nie można się poddać by kiedyś nie żałować,że się nie walczyło wystaczająco...
chce sobie za kilka lat popatrzeć w lustro i powiedzieć "zrobiłeś wszystko co możliwe"
Mowisz ,ze jestes swiadom #!$%@? ,ze to bezsensu ale gdzies tam gleboko wciaz masz nadzieję.
Nie ma nic w tym zlego - powiedzmy sobie szczerze ta nadzieja daje nam sily by wstac z lozka isc na silke, isc do pracy, rozwijac się
to nie ma sensu ...
to nie jest życie to jest wegetacja
Nie wiem, może jestem inny ale ja bym tak nie mógł...
Mnie napedza mysl ,ze to wszystko zakończy sie happy endem,ze nie moge sie poddac ...