Wpis z mikrobloga

Od 2 dni brak nowych matchy
Chyba algorytmy juz mnie zakwalifikowały odpowiednio i game over
Boje sie zakladac konta ponownie bo moze byc znowu shadowban
Jakies pomysły jak uniknac shadowbanu?
#tinder
  • 25
@Maxior99: Mam to samo. Zastanawiałem się, czego tinder nie proponuje osobom z małą ilością polubień siebie nawzajem. Jednak zrozumiałem na tym tagu, że różowe, które są nawet mało atrakcyjne mają masę match-y.
Ta apka to konkurs piękności i wygrywają tylko najlepsi.
@darkseeker: Dokładnie tak jest i to mówie z perspektywy osoby która:
- dba o siebie, regularna siłka , bieganie, dieta
- obiektywnie zamożnej (jak na polskie standardy) - ma duże mieszkanie w centrum ,żadnych kredytów, dobrze płatną pracę
- nie ma jakiś wysokich oczekiwań wobec panny - byleby nie była z nadwagą
@Maxior99: ciężko powiedzieć że działam, mam konto na Badoo ale tam mi się nie chce nawet z tymi pustakami pisać. Na tindera wrócę w marcu jakoś bo wcześniej nie ma sensu bo i tak shadowbana dostanę.
@Pierdziawa1: ja postanowiłem,że codziennie będę próbował .
to jest walka , walka w nierównej walce ale nie można się poddać by kiedyś nie żałować,że się nie walczyło wystaczająco...
chce sobie za kilka lat popatrzeć w lustro i powiedzieć "zrobiłeś wszystko co możliwe"
@Maxior99 Odinstaluj to gówno. Sam widzisz że skoro mimo dbania o formę, dobrej sytuacji finansowej, zawodowej, mieszkaniowej i życia w mieście nie masz lajkow to szare myszki w internecie szukają innego księcia z bajki ( ͡º ͜ʖ͡º) To już chyba faktycznie lepszy pomysł to te korepetycje :P
@Maxior99 To trochę masochizm. Ale co ja mówię... Ja sam przeglądam jak debil na fb profil szarej myszki, która miala mnie w dupie. Wiem że nic z tego nie będzie a i tak to robię ( ͡º ͜ʖ͡º) Człowiek stary a głupi....
@bulbulator90: robisz to bo tak jestesmy zaprogramowani
Mowisz ,ze jestes swiadom #!$%@? ,ze to bezsensu ale gdzies tam gleboko wciaz masz nadzieję.

Nie ma nic w tym zlego - powiedzmy sobie szczerze ta nadzieja daje nam sily by wstac z lozka isc na silke, isc do pracy, rozwijac się
@Maxior99 Ja już nadziei nie mam. Natomiast to wstania z łóżka czy pójścia do pracy i rozwoju motywuje mnie po prostu prymitywy instynkt przetrwania - idę do pracy by zarobić, by kupić żarcie, by mieć co zjeść by nie zdechnąć z głodu. I tylko tyle
@Maxior99 Widocznie mam w życiu coś do wykonania, ( może uratować staruszkę na pasach) skoro do tej pory nie trafił mnie piorun albo cegla mi na głowę mi nie spadła. Nie wiem co, ale widocznie z jakiegoś powodu widocznie muszę żyć, więc choćby dlatego funkcjonuje bez żadnego koła zamachowego zwanego "sensem". Z ziemskiego, ludzkiego punktu widzenia to faktycznie jest to wegetacja - ale ja jestem wierzący i wierzę, że musi być w