Aktywne Wpisy
grzes1290 +269
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
sonig +94
Jadę dzisiaj na spotkanie, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności sparowało mnie z laską, która mieszka jakieś 5h ode mnie. Tak dobrze nam się rozmawiało, że postanowiliśmy się w końcu spotkać w połowie drogi. Pomimo tej dużej odległości coś mi podpowiada, że powinniśmy się zobaczyć. Już nawet nie chodzi o to, czy to randka i czy coś z tego będzie, nie myślę o tym, po prostu jestem bardzo ciekawy jaka ona jest na żywo
Urodzony 21 stycznia 1963 roku w Kętrzynie (województwo olsztyńskie). Swoje przydomki zawdzięcza potężnej posturze, brutalności i zwierzęcej sile - słynie z potężnego ciosu z prawej ręki (podobno nokautował nim na sparingach zawodowych bokserów).
Był kierowcą w Trans Mleczu, sprzątaczem w Urzędzie Miejskim - teraz jest królem życia…
Głównym spektrum działaności "Konona" były wymuszenia, przemyt alkoholu z Białorusi, haracze i handel narkotykami, głównie kokainą (w półswiatku znaną jako "mleko").
Krzysztof K. w latach swojej przestępczej świetności budził powszechny postrach na Podlasiu bezwzględnością i brutalnością - podejrzewa się go m. in. o zabójstwo niejakiego Tomasza T. przez ścięcie głowy szablą w zemście za obrazę zmarłego ojca "Konona" (śledztwo w tej sprawie umorzono z braku dowodów); na strychu jego posiadłości znaleziono również kilka zmumifikowanych zwłok, których jednak nie udało się zidentyfikować.
Na zdjęciu po lewej kadr z materiałów operacyjnych policji, nagranych ukrytą kamerą w 2000 roku - Krzysztof grozi na nim jednemu ze swoich dłużników. Zdjęcie po prawej przedstawia zatrzymanie "Konona" jeszcze tego samego dnia na terenie jednego z białostockich McDonaldów - jest na nim odprowadzany do radiowozu przez funkcjonariuszy operacyjnych CBŚP.
Krzysztof K. został uznany biegłych psyciahtrów za niepoczytalnego i umieszczony na 25 lat w odosobnieniu na terenie szpitala psychiatrycznego w podlaskiej Choroszczy. „Konon” opuścił zakład po uiszczeniu przez Jarosława Z. pseudonim „Aron” (w niektórych kręgach znany jako „Jacuśko”) 100 zł kaucji.
Obecne miejsce pobytu Krzysztofa K. nie jest znane - podejrzewa się, że prowadzi pijacką melinę na terenie białostockiej dzielnicy Starosielce.
#kononowicz
Zostały tylko wypady przez deko grochówczaka który stopuje dymy bo on POmaga sami widzicie uguem