Wpis z mikrobloga

Lockdown mial jeden zasadniczy plus, jak sie człowiek umawial z jakas dziewczyna to nie trzeba bylo kombinować z wymyslaniem jakichś klubow, rastauracji czy #!$%@? wie czego jeszcze. "Jasne, noramlnie to bym cie do drogiej restauracji zabrał albo potanczyc do klubu, jasne ze to uwielbiam, no ale lokdałn jest to moze posiedzimy u mnie w samochodzie albo wpadniesz do mnie na piwo xD" I randka za 20 zl wychodziła
#podrywajzwykopem #tinder
  • 14
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@BjornEjnarSkurvenson: Teraz też możesz zaproponować taką randkę, wcale nie trzeba iść do restauracji. Ja tam bym nawet wolała gdzieś nad jakiś zalew/jezioro podjechać i posiedzieć w samochodzie, ewentualnie poczynić spacer i pogadać normalnie. Może nie pod blokiem na parkingu, bo średnio to romantyczne jak na pierwsze spotkanie, ale jakiś ładny punkt widokowy czemu nie.
Jak coś to gofry są tanie a też spoko opcja na pierwszą randkę. Też wyjdzie ze 20zł.
Teraz też możesz zaproponować taką randkę, wcale nie trzeba iść do restauracji. Ja tam bym nawet wolała gdzieś nad jakiś zalew/jezioro podjechać i posiedzieć w samochodzie, ewentualnie poczynić spacer i pogadać normalnie. Może nie pod blokiem na parkingu, bo średnio to romantyczne jak na pierwsze spotkanie, ale jakiś ładny punkt widokowy czemu nie.

Jak coś to gofry są tanie a też spoko opcja na pierwszą randkę. Też wyjdzie ze 20zł.

@bellazibellazi ty