Aktywne Wpisy
Pradi +319
Nie rozumiem dlaczego Bosak ma dostać rykoszetem za to, co odjaniepawlił Braun
#sejm
#sejm
Adamfabiarz +420
Niestety 5-krotnie moje paczki (z różną zawartością główną) nie przeszły weryfikacji w #wykopaka .
Wszelkie opcje zostały wyczerpane - jestem w tej chwili na środku morza, a po wylądowaniu na drugim brzegu będzie już wszystko nieczynne.
Jeśli ten wpis otrzyma co najmniej 10 plusów, to jutro kręcę #afera z pełną transparentnością - wszystko - fotki zawartości wszystkich paczek, odpowiedzi wykopaki itd. (oprócz nicku osoby której miałem podarować, oraz fragmentów opisu osoby mogące
Wszelkie opcje zostały wyczerpane - jestem w tej chwili na środku morza, a po wylądowaniu na drugim brzegu będzie już wszystko nieczynne.
Jeśli ten wpis otrzyma co najmniej 10 plusów, to jutro kręcę #afera z pełną transparentnością - wszystko - fotki zawartości wszystkich paczek, odpowiedzi wykopaki itd. (oprócz nicku osoby której miałem podarować, oraz fragmentów opisu osoby mogące
#xperia 5 II, najnowsza xperia z danej linii jeszcze z miesiąc czy dwa temu jak ją kupowałem (5 iii miała już recenzje ale była nie do kupienia).
#!$%@? po zainstalowaniu kilku aplikacji muli mi się czasami podobnie jak już kilkuletnia xz2, ale gratis lubi restartować się co parę dni w nocy bez żadnego znanego mi powodu ani ostrzeżenia (czego stara nie robiła).
Dzisiaj jak wziąłem telefon do ręki to przywitało mnie info o #!$%@? się aplikacji budzika i zadziwiająco pozna godzina.
Co ja mam #!$%@? zrobić? Telefon kupiłem od gościa na olx z pudełkiem i fakturą, ma jeszcze chyba z rok albo więcej gwarancji.
Czy to się jakoś kwalifikuje pod wymianę albo coś? Najchętniej bym dostał hajs, ale chyba nie będę umiał sprzedać tej #!$%@? za podobna kwotę jak kupiłem, za bardzo nienawidzę tego telefonu, choć na szczęście nie ma na nim chyba nawet jednej ryski.
Nigdy więcej xperii.
#android #sony #zalesie
@msichal: Straszny krok w tył zrobiliśmy w technologii pod tym względem. 20 lat temu budziki dzwoniły nawet jak telefon był wyłączony, przynajmniej Sony Ericssony których używałem wtedy.
Komentarz usunięty przez autora
Z #!$%@? telefonu na który byłem #!$%@? że go kupiłem zrobił się całkowicie używalny, potrafi przeżyć ponad 30 dni uptime bez poważnych problemów. Ma czasem lekkie bugi w interfejsie, ale jest ok.
Komentarz usunięty przez autora
Podobnie tą xz2 znalazłem na allegro minimalnie obitą za jakieś 1200 chyba z lombardu (pewnie jakiś sebix chciał oszukać system kupując na abonament xD)
zasadniczo jakbym miał kupować teraz, to może są już jakieś używki mk3? chociaż te mk3 to pewnie ceny w kosmosie