Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
kiedys_wygram +155
Kocham ten zwierzyniec
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Jeżeli szukacie hulajnogi elektrycznej w okazyjnej cenie to wpadajcie na stronę HND Electric
Zasady proste:
Plus - bierzesz udział w rozdajo hulajnogi elektrycznej #xiaomi Mi 1s (dawniej M365)
Plus i dołączenie do Klubu HND na naszej stronie - bierzesz udział w dodatkowym losowaniu akcesoriów: torby i uchwytu na telefon
Kim jesteśmy?
Jesteśmy sklepem, który od kilku lat specjalizuje się w hulajnogach elektrycznych. Mamy modele miejskie, terenowe i bardzo mocne, co kto lubi. Prowadzimy także jeden z największych serwisów tych pojazdów w Polsce i salon we #wroclaw. Wcześniej byliśmy na wykopie jako @hulajnogi-na-doby, ale straciliśmy dostęp do tego konta. :(
Od niedawna prowadzimy też kanał na YouTube o hulajnogach elektrycznych gdzie prezentujemy modele i dzielimy się wiedzą.
Jeżeli szukacie #hulajnogaelektryczna to zapraszamy po #cebuladeals podczas #blackfriday na stronę HND Electric.
#okazje #promocje #promocja
Pozdrawiamy,
Zespół HND Electric
Przy obecnej cenie paliwa potrzebuje takie coś + komplet zimowe do tego :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu