#anonimowemirkowyznania Przypadkiem się dowiedziałam, że według matki i brata mojego niebieskiego jestem brzydka i on powinien sobie znaleźć kogoś lepszego. Jego ojciec też nie ma o mnie najlepszego zdania, ale uważa że jak się kochamy to "ch** z wyglądem". Wiem, że nie jestem pięknością, ale te informacje totalnie zniszczyły moją samoocenę i teraz chce mi się tylko ryczeć.
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale o co ten smutek? Skoro zdawałas sobie sprawę jak wyglądasz to czego oczekwiłas, że inni tego nie zauważą? Zgrabna figura nie zakryje niedoskonałości, po za tym po co żyć w kłamstwie
@AnonimoweMirkoWyznania: De Gustibus Non Est Disputantum, Mircia. To, że im się nie podobasz nie znaczy, że jesteś brzydka. Grunt, że niebieskiemu staje na twój widok.
@AnonimoweMirkoWyznania: przykre, ale może prawdziwe? Lepsze jest mówienie facetowi 3/10, że "przystojny z ciebie kawaler", a potem ich wieloletnie zawody miłosne i zdziwienie, czemu żadna na niego nie leci?
Also, skoro masz niebieskiego, to chyba najważniejsze potwierdzenie, że komuś się podobasz.
Also also: pewnie troll nastawiony na tanią dramę, ale trudno.
Przypadkiem się dowiedziałam, że według matki i brata mojego niebieskiego jestem brzydka i on powinien sobie znaleźć kogoś lepszego.
@AnonimoweMirkoWyznania: dziwnie to brzmi. Ci ludzie raczej za wiele sobą nie reprezentują. Normalna osoba nawet jak ma takie zdanie o praktycznie nowym członku rodziny to zachowują to dla siebie. Może po prostu cię nie lubią i szukają dziury w całym? Poza tym skoro podobasz się niebieskiemu (bo mu staje chyba?) to na
@AnonimoweMirkoWyznania Współczuję potencjalnie #!$%@? teściów, jednak to twojemu masz się podobać a nie im. Ale uważam że powinnaś o tym porozmawiać z twoim i dać mu znać że jest ci przykro.
Przypadkiem się dowiedziałam, że według matki i brata mojego niebieskiego jestem brzydka i on powinien sobie znaleźć kogoś lepszego. Jego ojciec też nie ma o mnie najlepszego zdania, ale uważa że jak się kochamy to "ch** z wyglądem".
Wiem, że nie jestem pięknością, ale te informacje totalnie zniszczyły moją samoocenę i teraz chce mi się tylko ryczeć.
#rozowepaski #zwiazki #gorzkiezale #przegryw #damskiprzegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #619a85a51e9981000a57f982
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
W takim razie ch z nimi i ciesz się tym, że niebieski chce ciebie jaką jesteś :)
Zaakceptował: LeVentLeCri
Also, skoro masz niebieskiego, to chyba najważniejsze potwierdzenie, że komuś się podobasz.
Also also: pewnie troll nastawiony na tanią dramę, ale trudno.
@AnonimoweMirkoWyznania: dziwnie to brzmi. Ci ludzie raczej za wiele sobą nie reprezentują. Normalna osoba nawet jak ma takie zdanie o praktycznie nowym członku rodziny to zachowują to dla siebie. Może po prostu cię nie lubią i szukają dziury w całym? Poza tym skoro podobasz się niebieskiemu (bo mu staje chyba?) to na