Aktywne Wpisy
Lukaszo5 +433

powodzenia +246
kolega Szwed wysłał dla mnie takie zdjęcie
w Chorzowie otworzyli Bajs Burger
Bajs po szwedzku znaczy g---o
na reddicie Szwedzi mają trochę radochę
w Chorzowie otworzyli Bajs Burger
Bajs po szwedzku znaczy g---o
na reddicie Szwedzi mają trochę radochę
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#poledance #koszalin #dzieci
źródło: comment_1637343658QMKH63fCJGLKHxEfxmTvQi.jpg
PobierzTak, uważam że ćwiczenia na rurze to odpowiedni sport nie tylko dla kilkuletniej dziewczynki ale dla wszystkich którzy chcieliby wzmocnić siłę mięśni.
źródło: comment_16373618588QYJfql3dfVCpMWjr4s6Xz.jpg
PobierzPodobno s--s tez dkbrze modeluje ciało i spala tłuszcze. Albo kopanie ogródka, czemu dzieci nie pracują, a potem się dopiero uczą? Maja tyle energi że w gowno robocie mogliby pracować z wydajnością x3
Wiem, że ten sport jest fajny dla dziecka i dziękuję za potwierdzenie.
Zadajesz takie pytania jakbyś był upośledzony umysłowo... Pomyśl chwilę, to nie jest trudne.
Btw, zwolennicy tańca na rurze zawsze tak bardzo podkreślają, że jest to tak strasznie trudna i wymagająca dyscyplina. Dowartościowujecie się w ten sposób czy o co chodzi? xD
Dużo lepszym sportem jest zabranie dzieciaka na polowanie zeby dziczyznę płoszył i pobiega i natura
Rozumiem też, że jest to sport i najwygodniejszy do niego jest akurat skąpy strój, natomiast jeszcze nie spotkałam się z tancerkami w strojach sportowych, mimo że są takie do kupienia.
To, co widzę, to wulgarne stringi, kabaretki i karykaturalne koturny.
Wygląda to dla mnie grotestkowo i karyniaście, nic
+ są rózne odmiany pole dance, ten o którym wspominasz to jest pole exotic - tam faktycznie obowiązkowo są wysokie buty i zmysłowe ruchy nogami itp. ale też pole choreo czy pole sport, gdzie tańczy się