Wpis z mikrobloga

Podsumowanie:
Pontiac Firebird Trans AM GTA
Cena w kolekcji samochodów 25K
Bonus za punkty umiejętności: Super WheelSpin
Cena bonusów: 14 punktów umiejętności

Porsche Cayman GTS
Cena w sklepie: 80K
Cena używanego: 45K ( ͡° ͜ʖ ͡°) (Nie wszyscy chyba o tym wiedzą i sprzedają z nieużywanymi bonusami więc brać póki ciepłe; jak samochód zmodowany to na bank wykorzystane punkty, więc omijajcie)
Bonusy za punkty umiejętności: Super WheelSpin, WheelSpin, Punkty Forzathon
Cena bonsusów: Super WS + WS = 14 [czyli tyle co sam WS w Pontiaku] i 5 pkt forzathon za 3 pkt

Porsche z drugiej ręki i jesteście ustawieni do końca ̶ż̶y̶c̶i̶a̶, tzn. następnego patcha

Matematykę pozostawiam wam
#forzahorizon5
J.....u - Podsumowanie:
Pontiac Firebird Trans AM GTA 
Cena w kolekcji samochodów 2...

źródło: comment_1637198579QoorpBUPGthvqhSDyVJ4JF.jpg

Pobierz
  • 21
@Janusz_Sportu: protip: nie kupujcie przez kolekcję aut tylko przez salon samochodowy, jest wyróżnienie by kupić 400 aut w salonie, sprawdziłem i kupowanie przez kolekcję nie kręci tam licznika
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Jakby ktoś był ciekawy. Kupiłem 2 Caymany za 160k. Zarobiłem na tym 1.1kk (2 Super WS i 2 zwykle WS plus kupiłem jednego WS ze sklepu Forzathon)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@radziuxd: ale używki mogą mieć już wykupione perki, poza tym kwestia co jest dla kogoś mniej warte, 1pkt biegłości czy xxk cr ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Janusz_Sportu: Dziękuje Panu Panie Januszu, mniej klikania, mniej zmieniania samochodów, jeszcze dobijam sobie forzathon. czy jest jakies znaczenie czy auto kosztuje 80 czy 30k, skoro na jednym dobrym losowaniu mozna zarobic 1.5mln?
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@alverini: Znaczenie jest takie z jakiego pułapu wchodzisz do zabawy. Jak masz 100k na koncie to odpowiedź nasuwa się sama. Jeśli już masz te 5mln to bez różnicy bo szansa na zwrot jest 100%
Trzeba pamiętać też o tym, że ja wykupiłem wszystkie ciuchy w grze więc łatwiej mi trafić samochod/kasę niż komuś, kto wciąż ma szansę na ekskluzywne sukienki dla swojego męskiego avatara.
@Janusz_Sportu: pytanie retoryczne, chodzilo mi o to ze w #!$%@? warto. powiem wiecej: lepiej mi sie farmi niz na jeepach. szybciej dostaje sie punkty na autostradzie, wyscigi trwaja 2h a nie 5h. u mnie po 2 wyscigach 50kolek na autostradzie ze 105mln zrobilo sie 127mln + 4 auta ktorych nie mialem za więcej niż 2mln. kupowalem porshaki.

polecam tez dodawac wszyskie nowe samochody do ulubionych, pozniej filtr to dwa przyciski i