Aktywne Wpisy
stormi +39
kto ma najpiekniejsze usta na swiecie? oczywiscie, ze ja
Korsir +35
Drogie Wykopki.
Potrzebuje pomocy, bo ja już nie rozumiem co tam się dzieje i może ktoś z was ogarnia. Przejdźmy do skrótu ostatnich wydarzeń.
Zaczęło się od Ksamila. Coś się stało i chłopaki się rozjechali.
Łukasz na swoich live od początku mówi, że dostał wiadomość z podjętą już decyzją.
Janek za to na filmie mówi o podjęciu WSPÓLNEJ decyzji. Spadła fala krytyki i następnego dnia dodaje komentarz, że zawiódł jako człowiek i przyjaciel
Potrzebuje pomocy, bo ja już nie rozumiem co tam się dzieje i może ktoś z was ogarnia. Przejdźmy do skrótu ostatnich wydarzeń.
Zaczęło się od Ksamila. Coś się stało i chłopaki się rozjechali.
Łukasz na swoich live od początku mówi, że dostał wiadomość z podjętą już decyzją.
Janek za to na filmie mówi o podjęciu WSPÓLNEJ decyzji. Spadła fala krytyki i następnego dnia dodaje komentarz, że zawiódł jako człowiek i przyjaciel
Pontiac Firebird Trans AM GTA
Cena w kolekcji samochodów 25K
Bonus za punkty umiejętności: Super WheelSpin
Cena bonusów: 14 punktów umiejętności
Porsche Cayman GTS
Cena w sklepie: 80K
Cena używanego: 45K ( ͡° ͜ʖ ͡°) (Nie wszyscy chyba o tym wiedzą i sprzedają z nieużywanymi bonusami więc brać póki ciepłe; jak samochód zmodowany to na bank wykorzystane punkty, więc omijajcie)
Bonusy za punkty umiejętności: Super WheelSpin, WheelSpin, Punkty Forzathon
Cena bonsusów: Super WS + WS = 14 [czyli tyle co sam WS w Pontiaku] i 5 pkt forzathon za 3 pkt
Porsche z drugiej ręki i jesteście ustawieni do końca ̶ż̶y̶c̶i̶a̶, tzn. następnego patcha
Matematykę pozostawiam wam
#forzahorizon5