Mam dziwne przeczucie ze akcja Wiktoria wraca do naturalności jest czymś a’la Britney goli głowę na łyso. Widzę tutaj poważne załamanie nerwowe i chęć odcięcia się od przeszłości poprzez wygląd i zmianę mieszkania. #hotelparadise
po jej ostatnich postach można wywnioskować, że tak jest, Nawrócenia, powroty do "starej Wiktorii" to wygląda jak jakaś próba ucieczki od własnych myśli i swojego życia
@MaddieBaddie: dokładnie, mam to samo przeczucie. Ja sama leczę sie na zaburzenia lękowe i to dosyć standardowa forma przebiegu choroby. Obawiam się, że u Wiki jest na prawdę kiepsko.
@Barbarellaa: nie napisałam ze tak jest, napisałam ze mam przeczucie. Mogę mieć przeczucie i się nim podzielić czy jest to k---a zakazane jeśli się nie było w takiej sytuacji albo nie jest specjalista?
@MaddieBaddie: zgolenie głowy na łyso i Britney to był chyba jakiś epizod psychotyczny, totalnie impulsywne zachowanie a u Wiktorii raczej przemyślanie i składa się w jedną narrację. Może faktycznie chce się odciac od dawnego wizerunku i taka przemiana wizualna ma symbolizować przemianę duchową, jak dla mnie to wcale nie musi symbolizować załamania ale właśnie wzrost
#hotelparadise