Wpis z mikrobloga

Wydaje mi się przez to ze Wiki tak wraca cała ekipa jej nie lubi Myśle ze ona ma jakieś znajomosci w produkcji i ja na sile trzymają I o to jest ta cała burza wśród uczestników Ta prawda co maja ja po programie powiedzieć
Wraca jak bumerang Hahah
#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marzena-borawska: Ok. To tłumaczyłoby niechęć teraz, już po programie, ale w momencie jak zaczął się lincz to przecież nie wiedzieli jeszcze, że będzie tak wracać. To trochę tak jak dać komuś w pysk i powiedzieć „oberwałeś bo za sześć tygodni zepsujesz telewizor“ ;)
  • Odpowiedz
@mystery_26: nie szłabym aż tak daleko z teoriami spiskowymi. Raczej w trakcie produkcja stwierdziła, że Wiki budzi tak skrajne emocje w hotelu, że warto ją zachować. Coś jak taka szczuplutka blondynka z kręconymi włosami (chyba Sara) z poprzednich edycji. Większość uczestników jej nie lubiło za knucie i tez wracała jak bumerang. To nie jest pierwszy raz. HP widocznie ma taki system.
  • Odpowiedz
@mystery_26: i to najbardziej prawdopodobne Cześć z nich spotykała sie po programie z Wiki ale jak zaczął sie hejt na Launo i resztę to tylko Wiki nie wyraziła swojej opini na ten temat i nie zachęcała do zaprzestania hejtowanie I myśle ze właśnie dla tego oni tak teraz tak na nią jadą Bo tak jak i ona i oni wiedzieli ze to jest wyreżyserowane a tylko Wiki zrobiła z siebie
  • Odpowiedz
@marzena-borawska: sugerujesz że ten lincz był za zgodą WIki ? i wyreżyserowany przez HP?dla podniesienia oglądalności? wiem że telewizja uwielbia koloryzować, manipulować widzem ale żeby aż tak, i to w programie gdzie wszędzie kamery węszą ?nie sądzę, może chcieli ich na siebie napuszczać bo nudy kręcili, ale bez zgody uczestników i to wszystko wymsknęło się im spod kontroli
  • Odpowiedz
@marzena-borawska: a ,,sugestie''( delikatne określenie) to na pewno cały czas tam mają ale nie sądzę że na tak podłym poziomie, nie przewidzieli że tam jest grupka wyjątkowo wrednych doświadczonych manipulantów która będzie dominować nad resztą( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz