Aktywne Wpisy
meltdown +50
Używa ktoś z was jeszcze tzw. dumbphone, czyli klasycznych telefonów z klawiaturą?
#telefony #minimalizm #nostalgia
#telefony #minimalizm #nostalgia
Kamienie +18
Szukam czegoś dobrego do czytania. Czegoś naprawdę dobrego. Od kilku godzin przebijam się jednak przez strony wydawnictw, księgarni internetowych i forów w poszukiwaniu czegoś godnego uwagi i nie mogę znaleźć niczego ciekawego.
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
Może ktoś z Was do polecenia dobrą powieść, która skradła mu kilka wieczorów i pozostawiła po sobie niedosyt?
Czego szukam?
- czegoś, co nie jest romansem, horrorem, kryminałem ani Orzeszkową
- zależy mi na ciekawej historii z krwistymi, interesującymi bohaterami
dostała dzisiaj aktualizację. Wszyscy czekali na to upragnienie, teraz się cieszą (ʘ‿ʘ)
Jest z czego się cieszyć! Rośnie nam gigant, może wkrótce prześcignie nasz wielki CD Projekt.
#gry #playstation #xbox #gamedev #grykomputerowe #grypc
#konsole #dobrebopolskie
Co do studia to mają potencjał. Mają za 2 lata znowu wydać gierkę "projekt Gemini" bardziej RPG.
@costom: nie ma potencjału bo to studio nastawione na łatwą kasę z usług. Robią średniaki pod game pass albo gry usługi. Potrzebne są ambicje aby powstał hit, tak jak ambicje miał cdprojekt jeśli chodzi o wiedźmina.