Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +445
Chicoxxx66 +131
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
https://krytykapolityczna.pl/swiat/patrycja-wieczorkiewicz-czy-istnieja-incelki/
Niby spoko bo głaskania po główkach nie ma takiego, jakie byłoby na p0lkach czy innym gównie (no dobra, to jest jednak krypol, ale zostawmy to...), ale symetryzmu być nie może.
Incele chcą używać kobiet jak żywych masturbatorów, a femcelki są biedne bo szukają miłości niemizoginistycznego anona, absolutnie nie oczekują chada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A, no i patriarchat.
#blackpill #przegryw #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Jak mozną być tak odrealnionym to nie moge pojać, chyba ze chodzi o robienie fejmu na tych gownoartykulach a tez watpie zeby jakas szersza publike to intereswoalo
Dalej nie wezmą prawdziwie brzydkiego faceta, ogóle dno i wodorosty ten artykuł.
Ona karmi się cierpieniem mężczyzn i nienawidzi prawdy.
Milutkie panie i dystyngowani panowie?
@jakispasek: jeśli chodzi o witaminę D to nie zapomniałem
*żeby nie skłamać jedna była. Wiadomo, oczywiście gruba, prawdodobnie pijana.
Gdzie się te wszystkie femcelki ukrywały przez całe moje życie?
Wam może proponowały jakieś dziewczyny związki? Podrywały was panowie incele? A może je po prostu ruchaliście i zostawialiście?
Żeby nie było - mi też nie proponują.
@jakispasek: xD Ale się samozaorałeś
XD