Aktywne Wpisy
paweucio +24
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo
Beard +26
Mirki co się teraz u mnie w domu o------o to nie mam pytań.
Moja żona uczy chemii w szkole i ostatnio dzieci strasznie przeszkadzają i mówiła, że musi zacząć stawiać uwagi.
Położyliśmy się spać, ale ja nie mogłem usnąć i przeglądałem wykop, a żona to chwila i śpi.
Nagle coś zaczyna do mnie gadać, o jakimś zadaniu, a ja mówię jakie zadanie XD
Ona mi na to, którą grupę masz?
Ja mówię jaką grupę?
Moja żona uczy chemii w szkole i ostatnio dzieci strasznie przeszkadzają i mówiła, że musi zacząć stawiać uwagi.
Położyliśmy się spać, ale ja nie mogłem usnąć i przeglądałem wykop, a żona to chwila i śpi.
Nagle coś zaczyna do mnie gadać, o jakimś zadaniu, a ja mówię jakie zadanie XD
Ona mi na to, którą grupę masz?
Ja mówię jaką grupę?
#rosja chce uruchomić #nordstream2
#bialorus robi zamieszanie, w kryzysie zakręca #jamal
#rosja jako dobry wujek krzyczy na białoruś, ale równocześnie proponuje rozwiązanie dla europy ratujące nas przed brakiem gazu w zimie
#nordstream2 zostaje uruchomiony
#niemcy robią kasę przesyłając #gaz do #polska #czechy #slowacja
Bilans
#pis zdobywa kapitał wyborczy za piękną obronę granicy
#rosja dostaje zgodę na nordstream2
#niemcy mają kasy w piguły z przesyłu
#europa uratowana przez niemcy i rosję
#bialorus dostaje o------l od rosji
Natomiast nie ma na kolejny okres nowych kontraktów. Tak jak by planowali wyłączyć tranzyt jamałem.