Tak przy okazji... Łukaszenka ma dopiero 67 lat! Myślałam, że z dychę więcej (chyba przez to, że od kiedy pamiętam, to włada Białorusią i nie mam pojęcia kto był wcześniej, a np takiego Jelcyna dobrze kojarzę :)) #bialorus
@ewataewa: pamietam Jelcyna ale to byli czasy. Często pokazywali w TV, że był #!$%@? na jakiejś naradzie i pokazywali jak siedział pijany w tych pałacowych salach i rugał podwładnych a czasem mówił coś śmiesznego. #!$%@? bywał jak meserszmit. Potem okolo 2000r niespodziewanie ogłosił ze rezygnuje, nowy wiek że trzeba dać szanse młodym i namaścił Putina. Tak go zapamiętałem. A Łukaszenka… to tez nie pamietam nikogo przed nim… Ale wiki mówi ze
@danieldan: Łukaszenka starał się objąć fotel prezydenta Białorusi i Rosji naraz, tylko chyba ktoś mądrzejszy i z większymi plecami, mu na to nie pozwolił.
Często pokazywali w TV, że był #!$%@? na jakiejś naradzie i pokazywali jak siedział pijany w tych pałacowych salach
@danieldan: Albo jak dyrygował orkiestrze :) Przez te jego ekscesy i przez to, że byłam młoda i nie do końca ogarniałam co i jak, to wydawało się, że można go lubić (mimo iż miał swoje za uszami), a u Putina to od razu widać, że to cynik i wyrachowany gracz.
Albo jak dyrygował orkiestrze :) Przez te jego ekscesy i przez to, że byłam młoda i nie do końca ogarniałam co i jak, to wydawało się, że można go lubić (mimo iż miał swoje za uszami), a u Putina to od razu widać, że to cynik i wyrachowany gracz.
@ewataewa: Tak było. Mi też, za dzieciaka Jelcyn wydawał mi się takim dobrym dziadziusiem który raz weźmie wnuki słodko na kolana a
@ewataewa: Grzyb wie jakiego jest zdrowia. w tym wieku równie dobrze może paść na zawał, żeby prognozować wiek do jakiego może dożyć baćka dobrze byłoby wiedzieć do ilu dożyli jego rodzice i dziadkowie, no ale przecież ojciec Łukaszenki jest nieznany ( ͡°͜ʖ͡°)
#bialorus
@danieldan: Albo jak dyrygował orkiestrze :) Przez te jego ekscesy i przez to, że byłam młoda i nie do końca ogarniałam co i jak, to wydawało się, że można go lubić (mimo iż miał swoje za uszami), a u Putina to od razu widać, że to cynik i wyrachowany gracz.
@ewataewa: Tak było. Mi też, za dzieciaka Jelcyn wydawał mi się takim dobrym dziadziusiem który raz weźmie wnuki słodko na kolana a
Grzyb wie jakiego jest zdrowia.
w tym wieku równie dobrze może paść na zawał, żeby prognozować wiek do jakiego może dożyć baćka dobrze byłoby wiedzieć do ilu dożyli jego rodzice i dziadkowie, no ale przecież ojciec Łukaszenki jest nieznany ( ͡° ͜ʖ ͡°)