Wpis z mikrobloga

KTO JEST W-------Y OD WCZORAJ WIECZOREM A TYM SAMYM DZISIAJ OD SAMEGO RANA?

1. JA

Opisywałem na mirko już to, ale wczoraj nastąpił niespodziewany zwrot akcji. Otóż:

Mam niezaliczony jeden przedmiot z 2. semestru, który został potem przeniesiony na 3. semestr więc nie mogłem go poprawiać będąc na 4. semestrze. Teraz jestem na 5., miałem normalnie dług punktowy więc mimo tego że cisnąłem w semestrach 3. i 4. nie mogłem się ubiegać o stypendium. Znaczy mogłem, tylko że w przypadku rejestracji z długiem nie liczyła się średnia, więc po co. Tymczasem wczoraj patrzę a tam nie mam długu punktowego za ten przedmiot, mimo że jeszcze parę dni temu był. Myślałem że jakiś błąd, pytam kumpla ale on też nie ma. Poszedłem spać w-------y z nadzieją że obudzę się rano i ten dług pojawi się z powrotem, ale nie, dalej go nie ma. A, zgadnijcie do kiedy był termin składania wniosków o stypendium - do przedwczoraj. K---a. #k---a #j--------e #gorzkiezale #gorzkiezalewchuj #studbaza #dzienzly
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartzov: (#)

Dzięki, ale Twój plusik nie jest wart 4 tysięcy złotych za free, które przeszły mi koło nosa :< chociaż cały czas jest jeszcze nadzieja, że to głupi błąd...
  • Odpowiedz
@Marmite: Nie, żal mi Ciebie, że w takiej zrypanej sytuacji jesteś. Też by mnie to wkurzyło. U mnie ze stypendiami jest łatwiej, składasz kiedy chcesz, a później donosisz papiery i jak już wszystko doniesiesz to Ci płacą z wyrównaniem. Ale nie ma terminów, składasz kiedy masz ochotę...
  • Odpowiedz
@tusiatko: (#)

E, nie żałuj mnie, to przecież ja zapoczątkowałem ten nieszczęsny łańcuch wydarzeń oblewając ten głupi przedmiot ^^ ciągle być może to jest błąd, kumpel mi wczoraj powiedział że ten przedmiot po przeniesieniu na inny semestr jest teraz warty 6 ECTS zamiast 4, jak wtedy gdy go robiłem, więc może coś tam kombinują żeby się zgadzało z tymi ich regulaminami... No nieważne, z sytuacją zawsze trzeba się pogodzić i
  • Odpowiedz