Aktywne Wpisy
masz_fajne_donice +348
Zakupiłem właśnie obciągator za 1200 pln.
Ktoś jest ciekaw recenzji za dwa dni?
Byli ciekawi więc piszę. Jestem zaraz po testach więc nie mam entuzjazmu na nic - a więc efekt tożsamy z waleniem gruchy.
♥ Solidny w porównaniu do tańszego sprzętu jaki posiadam.
♥ Podłączany pod 220V więc nie trzeba się #!$%@?ć z ładowaniem a kabelek długi i cienki nie czuć go - od razu po wizycie #!$%@? można zabrać się
cl_master +185
JA #!$%@?
pierwszy raz w zyciu obejrzałem #lotr jako dorosły, świadomy jakoś tam życia człowiek.
PRZECIEŻ TO JEST NAJPIEKNIEJSZA HISTORIA KIEDYKOLWIEK ZEKRANIZOWANA. Matko boska te filmy pokazują wszystkie najważniejsze wartości życiowe w sensowny i spójny sposób. Toszto jest jedno, wielkie, wybitne arcydzieło.
Nie zasne dziś. #!$%@?
#film
pierwszy raz w zyciu obejrzałem #lotr jako dorosły, świadomy jakoś tam życia człowiek.
PRZECIEŻ TO JEST NAJPIEKNIEJSZA HISTORIA KIEDYKOLWIEK ZEKRANIZOWANA. Matko boska te filmy pokazują wszystkie najważniejsze wartości życiowe w sensowny i spójny sposób. Toszto jest jedno, wielkie, wybitne arcydzieło.
Nie zasne dziś. #!$%@?
#film
https://www.wykop.pl/link/6360253
#uk #narkotykizawszespoko #psylocybina #lsd #psychologia
Do zażywania przez ludzi dla relaksu to chyba jestem przeciwnikiem. Tzn jeżeli ktoś wie czym są grzyby i jaki efekt dają to jak najbardziej, ale tak do kupienia w sklepie jak alkohol to nie bardzo moim zdaniem
Kilka razy zdarzyło mi się tłumaczyć w sklepie, że po marihuanie nie pojawiają się kraina czarów z smokami i to osobą młodym.
Mam wrażenie, że grzybki zbyt łatwo "przedawkować" dla początkującej osoby. (Mam na myśli, że zjeść tyle, żeby nie ogarnąć fazy i dostać potężnego bad tripa.)
@Dyspenseria: ale co Cię inni interesują? Zajmij się sobą.
@Dyspenseria: bad tripy są dobre ponieważ czegoś uczą i pozwalają wygrzebać stare problemy z psychiki.