@Jestembogaty: NO WŁAŚNIE, to będzie jej jedyny dramat, a nie, że nie będzie miała w ogóle chętnych. Koleś obok prawdopodobnie nie zainteresują sobą żadnej kobiety przez wzrost.
@Jestembogaty: Jestem wysoka i potwierdzam, marzenie to znaleźć chociaż równego sobie, ale nie, bo wszystkie karlice kradną wysokich, bo „hehe facet zaczyna się od 180cm” ( ͡°ʖ̯͡°)
@MolkaFasolka: jak będziesz mieć więcej szacunku do ludzi to może ktoś się trafi. Na pewno masz niższe koleżanki, więc współczuję im, że mają kogoś tak zadumanego w swoim gronie
@Jestembogaty: Nie ma dla mnie czegoś takiego, ze mężczyzna zaczyna się na jakimś wzroście, to tylko kwestia charakteru. A faceta swojego wzrostu chce dlatego, bo sama czuje się źle z tym ze mam te 180+ i nie chce po prostu się wyróżniać. Tyle. Wyżej zarzucono mi tez, ze jestem paskudnym człowiekiem; cóż, to jest wykop, a ja mam takie poczucie humoru. Nie wszystko trzeba traktować dosłownie i na poważnie.
@MolkaFasolka: i jeśli podoba Ci sie Jared Leto tylko z p0lackim ryjem i nie pierwszej mlodosci (34 lata) ale prawiczek to mozesz sie zainteresowac @Jestembogaty ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Jestembogaty: NO WŁAŚNIE, to będzie jej jedyny dramat, a nie, że nie będzie miała w ogóle chętnych. Koleś obok prawdopodobnie nie zainteresują sobą żadnej kobiety przez wzrost.
@MolkaFasolka: jak będziesz mieć więcej szacunku do ludzi to może ktoś się trafi. Na pewno masz niższe koleżanki, więc współczuję im, że mają kogoś tak zadumanego w swoim gronie
@MolkaFasolka: mam dla ciebie idealnego kandyfata: @przegryw162cm
@MolkaFasolka: wolam idealnego kandydata @wilhelm99
źródło: comment_1636706304lzDmyFpatfmoFl9Znn4zc2.jpg
Pobierz