@Kaz5EMCtRRyJi7wnyJHTtKhdtmCxyYAfva: kapitan oczywisty pomoże: Polska jest chyba najmniej kolorowym krajem w Europie z rządzącą skrajną prawicą. Powodzonka
@fledgeling: lekcji w szkole pod patronatem pana Giertycha? XD bardziej ufam doświadczeniu które mówi że nic nie jest czarno białe. To zawsze są odcienie szarości. PiS nie jest skrajną prawicą. Oni nawet nie są umiarkowaną prawicą. To są katoliccy socjaliści. Sam nie wiem gdzie bym ich umiejscowił ale raczej blisko środka bo na prawie każdy prawicowy postulat mają jakiś lewoskrętny.
@Perun_93 twoje "doświadczenie" wykopka roztropka jest po prostu błędne - ale to brak wiedzy na elementarne tematy u wykopowego prawactwa to nie nowość. Najwyraźniej gazet nie czytasz, ani książek do WOSu.
Jakbyś mial elementarną wiedzę, to zresztą wiedziałbyś że osie są co najmniej dwie (sprawy obyczajowe i gospodarcze), ale w rzeczywistości więcej (np. imigracja, co wbrew pozorom nie ma związku z lewicą i prawicą, bo taki
@fledgeling: @fledgeling: xD lewactwo chce mnie uczyć xD wam się gówniarze nieźle już pod deklami poprzewracała xD dawno takiego bólu dupska nie widziałem xD kwiii kwiii Dupa was boli bo wiecie że pisowcy to zwykli socjaliści.. i boli was to jak bardzo jesteście podobni. Trochę jak z faszyzujacymi gejami xD
@fledgeling: po 1 to nie Dunning-Krugera tylko DunningA-Krugera jeśli już spolszczać nazwiska. Po 2 nie masz zielonego pojęcia z kim rozmawiasz, a mogę (i zapewne jestem) bardziej wykształcony od ciebie. Po 3 przedstawiasz tu cały szereg nadinterpretacji i próbujesz zgrywać domorosłego psychologa i sypiesz terminami zasłyszanymi gdzieś i kiedyś, mimo że totalnie nie mają zastosowania. Jak chcesz komuś wytykać drzazgę w oku to dostrzeż belkę w swoim jaką jest narcyzm i
nie masz zielonego pojęcia z kim rozmawiasz, a mogę (i zapewne jestem) bardziej wykształcony od ciebie.
@Perun_93: dobrze wiem z kim mam do czynienia. Król nie musi innym tłumaczyć że jest królem, tylko po prostu nim jest. Tak samo człowiek wykształcony nie musi wmawiać innym jaki to nie jest wykształcony - tylko to widać w jego wypowiedziach. W twoich nie widać.
Fascynujące jest, jak w swojej mądrości i biciu piany nie
@Kaz5EMCtRRyJi7wnyJHTtKhdtmCxyYAfva: kapitan oczywisty pomoże: Polska jest chyba najmniej kolorowym krajem w Europie z rządzącą skrajną prawicą. Powodzonka
Masz tu link do wikipedii:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Scena_polityczna
Jakbyś mial elementarną wiedzę, to zresztą wiedziałbyś że osie są co najmniej dwie (sprawy obyczajowe i gospodarcze), ale w rzeczywistości więcej (np. imigracja, co wbrew pozorom nie ma związku z lewicą i prawicą, bo taki
https://ideologia.pl/klasyfikacja-partii-politycznych/
Dupa was boli bo wiecie że pisowcy to zwykli socjaliści.. i boli was to jak bardzo jesteście podobni. Trochę jak z faszyzujacymi gejami xD
Po 2 nie masz zielonego pojęcia z kim rozmawiasz, a mogę (i zapewne jestem) bardziej wykształcony od ciebie.
Po 3 przedstawiasz tu cały szereg nadinterpretacji i próbujesz zgrywać domorosłego psychologa i sypiesz terminami zasłyszanymi gdzieś i kiedyś, mimo że totalnie nie mają zastosowania.
Jak chcesz komuś wytykać drzazgę w oku to dostrzeż belkę w swoim jaką jest narcyzm i
@Perun_93: dobrze wiem z kim mam do czynienia. Król nie musi innym tłumaczyć że jest królem, tylko po prostu nim jest. Tak samo człowiek wykształcony nie musi wmawiać innym jaki to nie jest wykształcony - tylko to widać w jego wypowiedziach. W twoich nie widać.
Fascynujące jest, jak w swojej mądrości i biciu piany nie