Aktywne Wpisy

Kupiłem integral i już nigdy więcej szczękowego kasku xD
#motocykle
#motocykle

Dzikamery +21
#raportzpanstwasrodka Czujecie jak z tej gęby wali. Nie dosyć ze pasty do zębów używa pewnie raz na pół roku. Skoro do PL nie zabrał a szukał w łazience starej przed 8 lat zdziwiony że nie można wyciągnąć to teraz ząb pół odpadł a on nie czuje potrzeby by iść go naprawić bo nie stać menela. Na dodatek co trzeba robić by język spuch od tego. To jest śmierdziel.
Pcha do
Pcha do
źródło: IMG_5845
Pobierz

#dotnet #netcore #programowanie
#csharp
@hawat: to g---o jest jednym z najwygodniejszych sposobów na pisanie natywnej apki dekstopowej ze świetną customizacją UI. Jeśli się nie zgadzasz to jakie alternatywy wg Ciebie się nadają?
@Czesiowcy: to prawda, ale przeszedl na nia np JetBrains w swoich dotMemory itp, Unity uzywa jej do wewnetrznego toola do CI i jakies studio gamedevowe ma w tym edytor. Jest jeszcze Wasabi Wallet czy jakos tak, tez dosc znana appka w avalonii.
Co
@hawat:
Chyba najgłupsza rzecz od dawna jaką przeczytałem na tym tagu, miałem w pracy gościa, który mówił, że OOP jest trudne bo są długie nazwy metod, może to wspólna granica nie do przeskoczenia
Nom znawca, nie próbuje wmówić komuś swojej opinii xD nigdy nie słyszałem w pracy od kogoś kto umiał coś więcej niż pętle, że opisowe nazwy klas to minus i że przez składnie/nazewnictwo jakiś język jest c-----y oprócz śmieszków z js