Wpis z mikrobloga

#internetmobilny chce sobie kupić jakiś prepaid do tabletu. Z jakiej sieci najlepiej? Nie chce areo. Byle najtaniej pakiet wychodził w stosunku do ilości danych. Mam w heyah komórkę, ale teraz nie potrafię po wyczerpaniu pakietu odnowić go tylko musze czekać do konkretnego dnia, aż się odnowi ;/ kod nie działa #android #ipad
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Logan00: słabe, do mobilnych lepsze 6 GB na rok. Ja wykorzystuje miesięcznie ok 300 mb w mobilnej transmisji a nie oszczędzam w ogóle (w końcu aero2 :D)
  • Odpowiedz
@piciek: no póki co jestem fizycznym pracownikiem i jak mistrz gra w coś na kompie to jest problem bo nie mam wifi xd ale na tablecie tyle mi nie potrzeba transferu co na smarpthonie.
  • Odpowiedz
ale teraz nie potrafię po wyczerpaniu pakietu odnowić go tylko musze czekać do konkretnego dnia, aż się odnowi ;/ kod nie działa

@desygnat: też tak mam w t-mobile, rozmowa z konsultantem załatwia sprawę
  • Odpowiedz
  • 0
@Yaser: nie chce mi się kolejny raz do nich dzwonić. Kilka razy zablokowali mi w ogóle internet w telefonie mimo dodatkniego stanu konta. Z 2 tygodnie temu ostatni raz w tej sprawie dzwoniłem po tygodniu bez neta. Poczekam do 30go
  • Odpowiedz
@desygnat: miewam tak samo średnio co miesiąc w heyah - pakiet jeszcze jest, kasa na koncie jest ale internet nie działa. Zazwyczaj muszę na stronę się logować i resetować internet tam albo pisać na helpdesk żeby oni zresetowali. Niezawodna sieć...
  • Odpowiedz