Wpis z mikrobloga

Ok narzekałem na walkę z Rhino, w końcu się udało po zainwestowaniu masy punktów które nigdy później mi się nie przydadzą w wysportowanie. Ale to co #cdprojektred odpi*rdolił z Razerem to jest taka padaka że nawet nie mam wyrzutów sumienia próbując wszelkich czitów by choćby zbliżyć się do powalenia typa, walki pięściarskie to jest najgorszy aspekt tej gry, jakby ktoś wrzucił do gara oskryptowane komba mające gdzieś to że zrobiłeś unik czy jesteś po drugiej stronie ringu, zabierające połowę życia ciosy w liczbie dwóch tak jakby ktoś chciał z gówna ukręcić Soulsy, choć w tych masz szanse wygrać jeśli tylko poznasz przeciwnika wystarczająco dobrze, tu tego nie ma. Masz przej*bać i elo. Ta nierówność w grze, gdzie obok świetnej fabuły są kwiatki tego pokroju pokazuje braki w kwestiach z którymi redzi wcześniej w poprzednich produkcjach się nie stykali.
#cyberpunk2077 #cyberpunk #cdprojekt
Patol0g - Ok narzekałem na walkę z Rhino, w końcu się udało po zainwestowaniu masy pu...

źródło: comment_1636405557ql7G8JNbWh2EP4Kmg9pme1.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Patol0g: tam w tych walkach był taki bug, że jak przed walką rzuciłeś na ring jakąś b--ń, np katanę, to mogłeś podnieść po starcie i normalnie z-----ć go. Nie wiem czy naprawili w którymś paczu
  • Odpowiedz
@Patol0g: Ja gościa nie pobiłem nawet z najlepszą bronią do waki wręcz ( ͡° ͜ʖ ͡°) (za pomocą oszustwa- zostawiwszy b--ń na ringu przed walką)
  • Odpowiedz
@Patol0g: Innego przeciwnika u animalsów z walk wcześniejszych zabiłem bo miałem za zadanie zabić kogoś między nimi i przy okazji był wrogi (większość wybiłem snajperką przez ścianę więc nie byłem pewny kogo biję) najlepsze że mi zaloczyło to jako wygraną walkę na pięści. W sumie dobrze się bawiłem i nie narzekałem że nie pokonałem ostatniego pięściarza, grałem snajperem-hakerem.
  • Odpowiedz
@Keris: ja to p------ę, jestem zły bo lubię robić zadania na 100% ale już którąś godzinę katuję tego murzyna, odpuszczam. J---ć redów.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Patol0g: Właśnie dokoksiłem postać na 41 lvl i dużo punktów poszło na walkę wręcz. I gościa dokonałem bez problemu. Jak miałem obok to mógł walić we mnie z 20 min a pkt. Energii wgl nie ubuwało życia tym bardziej.
  • Odpowiedz