Aktywne Wpisy

malypirat +448
nie mogę jak oni razem wyglądają - bardziej jak matka z synem XD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gymw8nhnzd +3
Nie mam juz pojęcia co robić...
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w
W zeszłym roku kupiłem mieszkanie z programu BK2, cale 27m2 (tak, wiem ze zaraz powiecie ze klitka, ale po wyprowadzce z akademika to i tak duży przeskok). Spoko kawalerka za nie najgorsza cenę, zreszta nie można było wybrzydzać bo wszystko schodziło na pniu. Wracając do tematu, wprowadziła się do mnie dziewczyna (tez z akademika), z która jestem juz kilka lat i planujemy wspólna przyszłość i w

jak tylko napisze o poprawianiu swoich wad typu zakolactwo to ludzie z tagu zaraz piszą ,,a po co ci to id.''
po co? niektóre moje wady takie jak zakola w wieku 23 lat lub odstające uszy sprawiają, że czuję się jak śmieć i to nie tylko przy różowych, ale we wszystkich sytuacjach społecznych
kobieta jak chce sobie wypchać c--e silikonem to wszyscy mówią jej GO GO GIRL
facet jak chce lekko oszukać przy swojej genetyce to ludzie nabierają w----u i go stygmatyzują z tego powodu
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #blackpill #looksmaxing
źródło: comment_1636395285CjYb3onDsl61U4n8HUE8DQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Finasterydu nie mogę brać bo mam zbyt poważne skutki uboczne na tle seksualnym. Brałem kilka miesięcy i byłem impotentem a s----a jak woda z kranu
IMO nie patrz na to. To, co nie jest ryzykowne dla zdrowia i życia, a poprawi Twój komfort psychiczny jest okej. Byleby mieć na to środki.
Ja jakbym miała odstające uszy, to bym je skorygowała i tyle. Życie masz tutaj jedno.
Komentarz usunięty przez moderatora
Niczego nie zmyślałem.
Super ma efekt, w życiu bym nie pomyślał, że po przeszczepie jest.
Ty ekspert jesteś to może coś doradzisz. Słyszałem że lekarze odradzają przeszczepy przed 30 setką, żeby się przekonać jak rzeczywiście rozwija się łysienie. Ja i tak nie mam zamiaru wcześniej niż za 5 lat o póki co NW2 ale wiem że będzie gorzej