Wpis z mikrobloga

#koronawirus dobra mirki wiem wszystko mamy covida zrobiliśmy testy tymi z biedronki różowa ma, tak nagle ja ścięło… wczoraj wszystko w porządku a dziś nie mogła się podnieść i słaba i gorączka lekki kaszel ja od kilku dni czułem się kiepsko oczy piekły coś tam plecy lekki kaszel mam a mi nie wychodzi pozytywny.. a tez tak nie czuje sie w pełni zdrowy i nie wiemy co dalej teraz do lekarza dzwonić ? Gdzie ? Zrobiliśmy po 2 testy dla pewności
kriss2005r - #koronawirus dobra mirki wiem wszystko mamy covida zrobiliśmy testy tymi...

źródło: comment_1636218963w90w0B1HPF8CU0KmItVy2i.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NCindex-15procent: no kijowo żonie wróciło.. gorączka oraz słaba jest, kaszel straszny. Ja największa gorączkę jaka miałem to 37.6 i mam suchy kaszel, wiadomo, ze jeden dzień gardło zawalone drugi dzień nos.. ja lżej o wiele przechodzę na te chwile bo nie wiem co będzie dalej.. ja jestem ozdrowiencem a żona w zeszłym roku nie zaraziła się covidem
  • Odpowiedz
@putinn: siemanko, miło ze pytasz, tak już na całe szczęście jesteśmy PO były chwile grozy ale przeszło i mam nadzieje, ze na jakiś czas mamy spokój.. ale widzę ze masakra się dzieje dookoła. Oby teraz jakiś powikłań nie było.. bo człowiek się naczytał ze jakieś zapalenia mięśnia sercowego, na razie jest dobrze wracamy do żywych aczkolwiek ja wracam 1 grudnia bo córka ma kwarantannę do tego czasu. Tobie również zdrówka
  • Odpowiedz
@kriss2005r: Trzymam kciuki aby było dobrze, i bez poważniejszych powikłań. Zbadajcie sobie ilość przeciwciał za kilka miesięcy i jeśli będzie stosunkowo mało, nieśmiało proponuję się zaszczepić i zmniejszyć szansę na ponowne problemy przy następnej fali. Ja nie wiem czy bym wytrzymał kolejny raz, myślałem że płuca wypluję jak byłem chory na wiosnę :D

Jeszcze raz zdrówka!
  • Odpowiedz
@putinn: tak na pewno przed kolejna fala będziemy sprawdzać i myśleć o tych szczepieniach oraz będziemy mieli obraz już jakiś bo widzę w otoczeniu na ten moment ze faktycznie działają te szczepienia. pozdrawiam i również zdrówka !
  • Odpowiedz