@DzikiBomber: „Ruch lewostronny często jest określany jako bardziej bezpieczny, gdyż pozwala na lepszą widoczność nadjeżdżających pojazdów. Rozwiązanie to może okazać się też bardziej instynktowne w sytuacji kryzysowej. Większość osób, chcąc uniknąć stłuczki odruchowo skręca w lewo, zjeżdżając na przeciwległy pas ruchu.”
@aks_762: dopytuje, bo na wszystkich stronach w googlu jest napisane, że ma lepsza widoczność, bo ma lepsza widoczność i woźnica w Wielkiej Brytanii lepiej kontrolował wóz, bo siedział po prawej stronie xD
@DzikiBomber: Kwestia tego ze większość ludzi jest praworęcznych i jakoś to wpływa na sposób patrzenia / to, które oko jest lepsze itd. Opisuje to Ben Collins w książce „Jak prowadzić”
Dzień dobry. Czy ten #!$%@? deszcz kiedyś przestanie padać? Kto kupił dom na działce na której jeszcze do niedawna pasły się krowy ten się w cyrku nie śmieje.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #forzahorizon4 #forza
@dawid3012: zgłoszony za obrażanie mnie
https://forsal.pl/artykuly/1068592,ruch-lewostronny-zalety-historia-wielka-brytania-panstwa-z-ruchem-lewostronnym.html.amp
Ruch lewostronny został przerobiony w Europie na prawostronny przez Napoleona.
@NdFeB: właśnie to mnie boli, bo mam gamepassa i czekam jak głupi, a ci co niekupili już grają
Chyba sobie "nieoficjalną" wersję przytulę i we wtorek po prostu przejdę na oficjalną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za cynk, już idę pobierać ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)