Aktywne Wpisy
raul7788 +428
MarcelFerry +309
Zautomatyzowałem swojej kobiecie pisanie komplementów co jakiś czas i dodatkowo przez chat GPT dostaje propozycje prezentu dla niej raz na miesiąc na podstawie ilości środków na mybenefit.
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę
Nie spodziewałem się, że będę miał okazję jeszcze pojeździć na tym wspaniałym urządzeniu, jakim jest rower. A jednak. Pogoda pozytywnie mnie zaskoczyła. Może i lekko mroźno, może i wiało(obie pięćdziesiątki było robione przy dość mocnym wietrze), ale człowiek wie że żyje. Po prostu wie że żyje.
W załączniku dojazd do ronda w Opolu. Swoją drogą najgorsze rondo w mieście z powodu tego, że kierowcy często nie potrafią na nim prawidłowo się poruszać…
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower
Skrypt | Statystyki