Aktywne Wpisy
Kopyto96 +109
Na głównej co raz więcej wpisów, jakie to świetne jest życie bez dzieci, wolność, robię co chcę i jaki to jestem nowoczesny xDD
Dzieci to zawsze wyzwanie, ale kompletnie nie rozumiem przedstawiania tej perspektywy, jakoby dzieci to były tylko krzyki, płacz, babranie się w pieluchach i brak czasu wolnego. Nawet jeśli tak jest, to jest to krótki okres czasu, gdzie kaszojad daje się najmocniej we znaki, ale potem ludzie czerpią naprawdę sporo
Dzieci to zawsze wyzwanie, ale kompletnie nie rozumiem przedstawiania tej perspektywy, jakoby dzieci to były tylko krzyki, płacz, babranie się w pieluchach i brak czasu wolnego. Nawet jeśli tak jest, to jest to krótki okres czasu, gdzie kaszojad daje się najmocniej we znaki, ale potem ludzie czerpią naprawdę sporo
MRoczny96 +768
Mam przypomnienie codziennie żeby zapytać jej jak się czuje i jak jej minął czas w pracy i wyznaczony timeslot żeby jej wysłuchać.
Raz na tydzień moja pseudoapka też wybiera mi propozycje spędzenia wolnego czasu w weekend we dwoje żeby nie było nudy.
Czuje się trochę jakbym zautomatyzował swój związek.
#programowanie #rozowepaski #niebiebieskiepaski #zwiazek #chwalesie #zalesie
Może dla niego ważne są spotkania i obecność drugiej osoby, ale utrzymywanie kontaktu ciągłe jest nużące. Imho trochę za dużo zautomatyzował, ale jak to działa to robić, obserwować.
@Urajah:
@Urajah: zajebista obecność. Taka naturalna, wynikająca z wewnętrznej chęci, potrzeby, zaangażowania
@Urajah: w sensie ktoś musi Ci (jemu) mówić jak on chce spędzić czas w weekend?
Przecież to zależy w 100% od niego.
A związek to
@programista15cm: XD Tak, bo jak 1 stycznia postanowiłem 15 rzeczy
Jak mam ochotę lezec to lezec, a jak biegać to biegnę
Jak dla mnie romantyczne, chłop poświęcił kawał czasu i troski żeby się upewnić że jego wybranka będzie się czuła caly czas zadbana i zaopiekowana. Pewnie że optymalnie byłoby na wszystko samemu wpadać i pamiętać, ale z #!$%@?, depresjami i zmęczeniem chyba nawet w najlepszych związkach jakie znam nie ma tyle siły i pamięci zeby codziennie byly komplementy, co tydzień
@PrinceAnon: Tutaj:
@Urajah: xD Ludzie biorą ślub i mieszkają razem po 50 lat a mirabelkę i mirka nuży utrzymywanie kontaktu :D Nie, w zdrowym związku wcale nie nuży - człowiek się cieszy, że może kogoś zobaczyć, jest szczerze ciekawy jak komuś minął dzień i co chodzi mu po głowie. I nawet chce sie komuś zrobić prezent czy docenia się słownei jak jest za co.
I darujcie sobie "poczekaj
Ważny element związku
@LifeReboot: Ja tam osobiście nie mam żadnej potrzeby dawania prezentów lub komplementowania jeśli nie ma czego komplementować.
Jednak wiem ze różowa to lubi więc co jakiś czas coś jej dam i powiem komplement. Nie z mojej wewnętrzenj potrzeby tylko dlatego bo wiem że ona to lubi. Więc przypominajka to nie jest jakiś zły pomysł.
Op poszedł