Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +103
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +153
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Dalej uważacie, że to środowisko i ci ludzie są ok, i chodzi im tylko o podatki?
https://twitter.com/1972tomek/status/1456778303281537026?s=21
#bekazkonfederacji #4konserwy #bekazpisu #neuropa #konfederacja
Co lepsze, Pani Iza na początku września dowiedziała się, że dziecko ma poważne wady genetyczne, a i tak zdecydowała się urodzić dziecko, chociaż do Czech z Pszczyny jest dosłownie rzut beretem.
Ewidentnie świadczy to o zatruciu "lewacką ideologią".
Łaska katotalibów na pstrym kucu jeździ.
W sumie ludzie w Stalina też wierzyli do samego końca podobnie jak Konfederacie wierzą w swoich idoli.
Komentarz usunięty przez moderatora
Konfiarze i PiSowcy chyba mają jakąś niepisaną licencję na głupotę bo nie muszą się tłumaczyć xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie bronię konfy, tylko obrzydliwe jest szufladkowanie ludzi. Potem jak ktoś słyszy, że chcę niskich podatków to ma mnie za antyaborcjonistę, a jak
@Zepelin9: tak
@Zepelin9: nie
@Zepelin9: przeciez to sa przegrywy nienawidzacy kobiet