Aktywne Wpisy
reroute +45
przed pandemia i wojna
pielegniarka 4-5k
nauczycielka 3-4k
programista 30k
po
pielegniarka 4-5k
nauczycielka 3-4k
programista 30k
po
Nowa_Zielonka_ +90
#chwalesie
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Właśnie oddałem Pani Ukraince w mcDonalds we #wroclaw na rynku portfel, który zostawiła w łazience.
Różowa poszła siku, wraca i pyta mnie co zrobić jak sie znalazło portfel z dużą ilością gotówki. Mówię, że oddać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaglądam do środka a tam wszystkie możliwe dokumenty, karty, cała masa gotówki, dolary w setkach, złotówki w setkach i kupa ukraińskie pieniążków.
Wyciągnąłem jakiś
Bolandia, głęboka komuna, pewnie większość kraju musi wychodzić na dwór, bo nie ma na chacie kibla, a tutaj przyjeżdża na koncert zespół Boney M, porobiony fetą murzyn #!$%@? w najlepsze jakieś kujawiaki i inne obertasy w 1/2 stroju astronauty, no #!$%@?, abstrakcja mocno xD
#oswiadczenie #muzyka #kiedystobylo #heheszki #prl #wtf ##!$%@?
@LubieDlugoSpac
@Banicjusz: > Opisał to Wiesław Weiss w Teraz Rocku. Nie pamiętam wydania ale było coś wspominane o wagonie gorzały bo nasza waluta była niewymienialna i posmakowała im wyborowa.
@Ademu: Poczęstowano ich zmrożoną wódką i zażyczyli sobie wagonu wódki, zamiast polskich złotówek, które były dla nich bez wartości. Tyle, że jak wagon
@LubieDlugoSpac: XDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@200Amra Całe życie nie wiem. Czyje to wesele i jak to się stało, że oni grali na weselu?