Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@advert: rogale są drogie, te tanie to gówno i psuje tylko opinie tym prawdziwym. Biały mak nie jest tani.
  • Odpowiedz
@tytussss: @a231: wiem że jakość kosztuje i nigdy z tym nie dyskutowałem. w zeszłym roku po prostu za dobre rogale płaciłem 15 zł i zdziwiłem się że aż tak to poszło do góry.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@advert: cóż, prąd do góry, ceny transportu do góry(bo benzyna), gaz do góry, inflacja itd. Te 3zl to nie tak dużo.
  • Odpowiedz
są ciężkie z prawdziwą wanilią, miodem i masłem


@deeprest: no widzisz, a certyfikowany rogal Świętomarciński jest na margarynie i jajkach z proszku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

http://www.cechcukiernikowipiekarzy.pl/rogal-swietomarcinski.html

nadzienie rogala: biały mak, cukier, okruchy, masa jajowa, tłuszcz, rodzynki, orzechy, owoce w syropie lub kandyzowane, aromat migdałowy.


@advert: 18zł takie małe gówno? xDDD ale zdzierstwo. Ile to ma gr? No chyba że pudełko jest gigantyczne i nei
  • Odpowiedz