Wpis z mikrobloga

Nie dość, że wczoraj trafiłem jerzego dupka z paczki z hero (mam juz niewymiennego Petra Cecha), rozgoryczony wysralem 125k na paczki, z których nie spadło zupełnie nic to jeszcze dostałem jakiegoś shadow bana na rynek odbijajac straty. Wszystko spoko, jakoś po 15-30 minutach zawsze odmulalo mi rynek i mogłem handlować dalej. Kończyłem sobie w nocy akurat jak znowu mi przyblokowali możliwość licytowania i poszedłem spać, minęło sporo godzin a ja nadal nie mogę nic kupić. Miał tak ktoś? Ile to może potrwać? Co za gówniane praktyki w tej gierce. Z paczek zarobić nie dają i jeszcze blokują opcje zarobku na rynku. Eh jak żyć mirki xD
#fut
  • 10
@bart0sz: człowieku to #!$%@? ea kilka godzin to potrwa ale to i tak nic ostatnio mnie na konsoli zablokowali to już parodia #!$%@? 300 zł na grę i masz kur ... Limit transferowania na okładce nie ma takiej informacji w USA już byś miał sprawę wygrana
@oka1983: już 12 godzin jakoś wychodzi, a mi się nudzi w robocie przed monitorem. Trudno, trzeba z tym żyć, ale podejście EA pozostawia wiele do życzenia. Żadnego komunikatu, nic.
A dlaczego ja mają wogole zawieszać za co za robienie transferów w grze o piłce? To jest parodia ostatnio zainwestowałem po czym sprzedawałem z300%zyskiem po pół godziny zablokowali mi wystawianie piłkarzy na rynek na2godziny
@oka1983: chciałem się pochwalić, że już mi odblokowali po czym pocieszylem się może z pół godziny i powtórka z rozrywki hahaha, szkoda nerwów
Ps. Używaj przycisku "odpowiedz" bo nie ma powiadomień jak piszesz :p