Aktywne Wpisy
krucjan +180
Też macie takie lekko autystyczne skrzywienie, że prawie wszystko co robicie to rozkminiacir, żeby robić to tak, aby jak najmniej przeszkadzać innym? A jeśli robię coś co jakoś utrudnia życie innym to analizuję na ile mi to ułatwia życie a na ile utrudnia innym. Jeśli stosunek tego, że mi dana rzecz naprawdę mega ułatwi życie a innym ludziom w bardzo znikomym stopniu je utrudni i mogą łatwo to utrudnienie w jakiś sposób
EmDeCe +435
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Razem z moją Mirabelką przedstawiamy Wam naszą wspólnymi siłami przygotowaną kolację - prażone ziemniaczki z boczkiem oraz buraczkami (✌ ゚ ∀ ゚)(ʘ‿ʘ)
1. Jesienią fajnie popatrzeć w ognisko i coś przy tym zjeść. Zrób kociołek na ognisku.
2. Zainstaluj aplikację do geocaching-u i znajdź 2 skrytki przynajmniej 10km od swojego domu, żeby się tam dostać wykorzystaj rower lub buty.
3. Uszyj samodzielnie torbę na zakupy.
PS: Ognisko w zimny, jesienny wieczór było największą, nietypową dla nas atrakcją, aczkolwiek prażonki również wyszły przepyszne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak już po godzinie ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ obierzesz całość to układasz to w garnku warstwami przeplatając te wszystkie rzeczy ze sobą. Na sam spód jeszcze przydałoby się dać 2 warstwy