Wpis z mikrobloga

Polecicie jakąś opaskę z podstawowymi funkcjami typu pulsometr, monitorowanie snu, aktywności, sterowanie odtwarzaczem muzyki? Jeszcze GPS byłby mile widziany. Miałem kiedyś MiBanda 2, potem przez krótki czas BIP.

Pod uwagę biorę BIP U Pro, BIP S, ciekawy się też wydaje GTS 2 Mini, może coś od Huawei? Trochę się tylko zdziwiłem, że pomimo opcji monitorowania snu z reguły nie ma opcji inteligentnego budzenia, choć pewnie można skorzystać z innej apki np. Sleep As Android i połączyć ją ze smartbandem. Na sprzęt chcę przeznaczyć tak do 500 zł.
#smartband #smartwatch #miband #amazfit #kiciochpyta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ArcyPrzegryw: za 509 upolowalem na allegro nowego GTR 2E. Moim zdaniem petarda jak za te pieniądze. Nie ma odbierania połączeń i płatności a tak to jest wszystko. Moim zdaniem bardzo ładnie wyglada, są fajne skiny na tarcze, gps, kroki itp działa bardzo dobrze. Jeśli nie używam gps to bateria trzyma 30 dni
  • Odpowiedz
@dulux23: Właśnie nie jestem do końca przekonany do większych urządzeń, choć z drugiej strony normalny zegarek noszę na co dzień i jakoś mi nie przeszkadza. Obczaję tego Huawei Watch GT2. Korzystasz może z niego?
@bb89: Działa na nim Alexa w Polsce?
  • Odpowiedz