Aktywne Wpisy

Lewusx +442
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Bolerro +904
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz

DeLonghi magnifica s ecam 22 - troche brzydki ale polecana firma na wykopie? z tym że tego modelu nikt chyba nie polecał...
Czy któryś z tych ekspresów do kawy jest cokolwiek warty?
W teorii nie mam ograniczonego budżetu ale do tej pory piłem nescafe rozpuszczalną
Przebieg 3 kawy / dzień, bardzo okazjonalne spienianie mleka, tak to leje 20ml smietanki
#ekspresdokawy #kawa #ekspres #pytanie
Siemens EQ6 Plus s500
ale nie wiem czy potrzebny mi taki kombajn i miejsca na blacie sporo zabierze no i te systemy spieniania to dość przerażająco skomplikowanie wygladają (・へ・)
Póki co z delonghi jesteśmy bardzo zadowoleni, ale jednak mogliśmy wziac tańszy
DeLonghi odpada jednak bo ma same espresso, ja potrzebuje americano sobie kliknąć i kapnąć śmietanki
weź już baratza + gaggia classic
DeLonghi Dedica
+
DeLonghi KG 97
Trochę nie chcę się pakować w młynek za 500zł + kolbe za 1200 skoro nawet nie wiem czy mi podejdzie takie robienie kawy, a za 2500zł kupie juz
Mi mocną miele z 16gr.
ale chyba wezmę coś za 2000zł i niech już mleko podaje podgrzane samo
straszny mętlik jest w ofertach, milion modeli niczym się nie różniące od siebie, praktycznie o wszystkich znajdzie złe opinie
Komentarz usunięty przez autora