Aktywne Wpisy
OlFunkyBastard +53
Nie wiem jak dla was ale dla mnie te roboty wyglądają co najmniej niepokojąco.
#tesla #robotyka #technologia #elonmusk
#tesla #robotyka #technologia #elonmusk
kropla_bez_kitu_benc +162
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
czuje się tu już jak stały bywalec xD,
Napisałem post w Elementorze i dlatego też nie mogę dodać tagów w Wordpressowskim edytorze bo mi rozwali rozkład strony.
napisałem prosty kod HTML kopiując go z poprzedniego wpisu, i z 4 z 5 tagów wyświetla że nie ma takiej strony, a tylko 1 działa tak jak powinien.
jakiś pomysł jak to rozwiązać?
PS. jak wrzuce chmure tagów to tego będzie za dużo i nie bd dotyczyć tego postu konkretnego.
dzieki mirki
#wordpress
edit:
""Ups! Nie udało się znaleźć pożądanej strony.""
Jak dodaje za pomocą eytora w Wordpressie to zawsze działa, ale teraz tak nie mogę zrobić.
wkleić tutaj ten kod HTML też?
Zrobiłem tak jak napisałeś, tylko że nie pokazuje tych tagów tak, jakby pokazywał po dodaniu w Wordpressie.
Coś moge zrobić aby je tam pokazywało czy to już jest bez znaczenia dla crawlerow/botów?
function add_taxonomies_to_pages() {
register_taxonomy_for_object_type( 'post_tag', 'page' );
register_taxonomy_for_object_type( 'category', 'page'
Dzięki za pomoc. Jeszcze ostatnie pytanie, w jakieś konkretne miejsce mam dodać ten skrypt (w functions.php) czy to bez znaczenia tutaj?
głupia sprawa, nie chce Cie męczyć ale, wkleiłem to, zapisałem, i coś dalej się nie wyświetlają.
Używasz może wtyczki cache'ującej?
Komentarz usunięty przez autora
tak, właśnie widziałem pages a nie posts, też tak myślałem. mam wtyczke do cache.
ok to spróbuje w ten sposób. dzieks
Spróbuj jeszcze ten kod:
function add_taxonomies_to_posts() {
register_taxonomy_for_object_type( 'post_tag',
standardowy wpis do wordpressa za pomocą Elementora, ( w wordpressowskim edytorze o wiele prościej o te tagi odziwo).
ok, już próbuje, PS, ta edycja w opcji ekranu nie pomogła.
dałem ten skrypt do functions.php na sam dół, zapisałem ale też nie zagrało.
W każdym innym wpisie te tagi się wyświetlają tylko nie na tym, stworzonym na elementorze. umh
Zrobiłem tak jak powiedziałeś, nowy wpis, tagi poprzez szybką edycje - i tagi widać z poziomu wpisów - ale nie ma ich na stronie widocznych, tak samo jak z poprzednime wpisem.
Hmm
czyli u mnie na obu stronach z elementora to nie działa