Wpis z mikrobloga

@TurboDynamo: Coś CI podpowiem. Damski ciąg do egzotycznych genów, spoza własnej puli jest właściwy dla kobiet na całym świecie. Dodaj do tego posiadane przez te ludy cechy bardzo atrakcyjne dla kobiet jak agresja, stanowczość wobec kobiet i masz przepis na mokrego pieroga. Nie bez powodu przez tysiące lat to my decydowaliśmy za kobiety o ich życiu :) Nasi przodkowie wiedzieli czym to się kończy gdy da się im wolną rękę, niezależnie
A to że to ma i bedzie mieć wpływ na życie Pana, Pani, moje i wszystkich w tym kraju.

@era347: no tak peezda patusiary będzie miała na mnie wpływ xD jakoś teraz ruchają je sebiksy w blokowiskach i z tego wychodzą agresywne dzieci. Tak samo będzie i z tamtymi, zero różnicy. Patusy to patusy, nie mają na mnie żadnego wpływu bo się z nimi nie widuje.
@TurboDynamo: Mhm, czyli jak politycy przewalają miliardy w wałkach to też nie ma na Ciebie wpływu bo ich nie widujesz? xd Nie żyjesz na bezludnej wyspie, jesteś częścią połączonego systemu. Zachowania innych obywateli mają wpływ na charakter społeczeństwa w którym żyjesz, pod względem materialnym,społecznym,kulturowym i każdym innym.
Mhm, czyli jak politycy przewalają miliardy w wałkach to też nie ma na Ciebie wpływu bo ich nie widujesz?

@era347: mają na mnie wpływ bo płacę podatki za ich te przekręty. To nie jest analogiczna sytuacja bo do katyńskich dup nie zaglądam ani nie mają na mnie żadnego wpływu. Niech grzmocą się nawet z końmi.